Andrus ja IngridFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
3. aprill 2019, 13:33

VIDEO | Beebiuudiseid Beebilõustalt! Räppar ja tema kallim Ingrid said lapsevanemateks (7)

Räppar Beebilõust ehk Andrus Elbing jagab sotsiaalmeedias videot oma kallimast Ingridist ja annab sellega teada, et nad on lapsevanemateks saanud. Oma sotsiaalmeedias avaldas Ingrid aga kaadri voodis magavast Andrusest ja pisibeebist. 
View this post on Instagram

Juhuu, tehtud! @ingridm5nd

A post shared by Beebilõust (@andruselbing) on

View this post on Instagram

2.04.19 💕

A post shared by Ingrid Mänd (@ingridm5nd) on

Andruse ja Ingridi lapsesaamisest räägiti esmakordselt mullu novembris. Mõni aeg enne seda otsis paarike 3-4toalist üürikorterit. "Ei kommenteeri," jäid Ingrid ja Beebilõust lapsesaamise teemal Kroonikale antud vastuses napisõnaliseks. 

Detsembris aga avaldas Elu24 pildid Kanal 2 aastalõpusaate salvetuselt, kus Ingridi paisunud piht enam küsimustele ruumi ei jätnud. 

"Ma kirjutasin Andrusele, sest tahtsin tema juurde tattood tegema minna. Saatsin pildi, millist tahan, aga ta vastas, sorry, seda ma ei teel," on Ingrid Kroonikale rääkinud nende tutvumisloost. "See oli mõttetu tribal ja selliseid asju ma tõesti ei tee. Naha rikkumine. Ma tõesti pole nõus."

Hiljem sattusid nad ühes seltskonnas Saaremaale. Siis tehti nalja ja märgiti end Facebookis kihlatuks, kuigi nad olid äsja tutvunud. "See info korjati kohe üles. Paar nädalat hiljem saime aga aru, et tegime hoopis enda kulul nalja - me olimegi päriselt suhtes," tunnistas Ingrid.

Paarike oli aasta aega koos, kuid läks siis lahku. "Suusad läksid risti,"ütles Andrus mullu veebruaris Kroonikale antud intervjuus ja Ingrid lisas, et ju pidi nii minema. Kui Beebilõust 2017. aasta sügisel pärast poeröövi eest kinniistumist vanglast vabanes, hakati taas lähemalt suhtlema. Selles intervjuus ütlesid noored ka, et neil on tulevastele lastele nimed välja mõeldud - poisile Mars ja tüdrukule Venus. Nad kinnitasid, et see pole nali. Eks näis, mis nime nende värske ilmakodanik saab. 

Novembris Anne&Stiilile antud intervjuus ütles Beebilõust, et töötab värske muusika kallal ja elab varasemast tagasihoidlikumalt. 

"Mingi hetk võib katus jälle ära sõita, ega ma ei tea. Ütleme nii, et mingid asjad on paika loksunud."

Suhtes peab mehe sõnul saama actionit. "Koos peab saama mingisuguseid hulluseid teha," paljastas Beebilõust Anne&Stiilile hea suhte saladuse. Andruse jaoks on tähtis ka see, et kaaslane ei püüa teist muuta. "Inimene peab ise tahtma muutuda ja seda koos teisega. Nii ongi! Kui sa vastu tahtmist teed midagi, siis on kohe jama."

Tänavu veebruaris rääkis Andrus Kristina Pärtelpoja kokasaates, kuidas nad uue ilmakodaniku tulekuks valmistuvad. "Oleme käinud koolitustel, mis on sünniga seotud. Just tulime lapse esmaabikoolituselt. Sain päris tugeva šoki, mis imeasju lapsega juhtuda võib. Praegu mõtlen, et kui neid asju ei teaks ja mingi õnnetus juhtub, siis sureks laps ilmselt koju ära, ei oskaks tõesti midagi teha."

Muu hulgas meenutas Elbing oma lapsepõlve. "Läksid hommikul välja ja kui talvel läbi jää kukkusid, siis ega sa ju koju ei läinud. Ema võis sind ilusti paksult riidesse panna, aga riided läksid ikka märjaks. See oli talvel põhiline."