Alari KivisaarFoto: Martin Ahven
Inimesed
3. aprill 2019, 12:18

Dramaatiline hommik! Alari Kivisaar oli taas silmitsi oma suurima hirmuga (3)

„Vana hea ämbliku saaga hommikul vara!” rääkis raadiohääl Alari Kivisaar Skyplusi hommikuprogrammis oma varahommikusest läbielamisest. „Seal ta oli – seinapeal. Mõtlesin, et jumal küll, kust te nii vara olete välja roninud!”

Kivisaar, kes arahnofoobiat käes kannata, teeb ämbliku pihuks ja põrmuks tavaliselt mürgiga. „Tavaliselt saab ta ikka oma sahmaka mürki, sest see balloon on koguaeg käepärast, aga seekord oli ta selle juures!” lahutas pikakoivalist ja mürgiballooni vaid 30 sentimeetrit, mis Kivisaare jaoks oli liig.

Nii tuligi asuda otsima mõnda muud taparelva. „Siis ma käisin mööda tuba ringi, mõtlesin, et mida paganat ma pean tegema,” rääkis mees, et mõtles ka kodukeemia peale, aga avastas, et kõik on öko ja kartis, et ehk saab ämblik selleks hoogu juurde.

„Lõpuks ma võtsin tennisereketi ja püüdsin talle pihta saada selle otsaga, muidugi ei saanud. Siis ta läks kapi sisse, liigutasin neid uksi seal ja siis ikkagi mõned sentimeetrid liikus,” tekkis raadiohäälel soodne hetk, et süda rindu võtta ja mürgiballoon kahmata.

Maris Järva soovituse peale ämblik pajalapiga õue viia, vastas Kivisaar: „Hulluks oled läinud või?”

Kuna tegemist polnud suurema isendiga, kahtlustab Kivisaar uue pesakonna koorumist. Kuigi ta on mõelnud ka kolimise peale, ei võta ta seda veel siiski ette.