Grand Showparty Cake avapiduFoto: Johan Hallimaee
Elu
3. aprill 2019, 09:54

PEOGALERII | Grand Showparty Cake avapeol lendas kooki ja jooki

Kui Marie Antoinette suutis teha huumorit Versaillles, Prantsusmaa ajaloo süngeimal ajal, siis suudame seda teha ka meie, keset praegust poliitilist kaost. Sellise julge väljaütlemisega avas Klubi Teater möödunud nädalavahetusel oma uue pidudesarja Grand Showparty CAKE.

Baroki ja tänapäeva stiili kombineerimise tulemusena tervitati külalisi  omanäolise atmosfääri, huumorist tulvil ülesastumiste ja loomulikult magustate üllatustega, mille oli kohale toonud Pihlaka Kondiiter.

Barokk vs tänapäev - muusika ja lavashowd said sel õhtul täiesti uue tähenduse, et tuua külastajateni fusion peenetest kostüümidest ja lummavast muusikast, seda kõike Klubi Teatrile omases humoorikas võtmes. Magus peoõhtu meelitas kohale pealinna maiamad ning hõrkude magustoitute ja hea muusika saatel keerutati jalga koos klubi artistidega varahommikuni.

Vaata värvikat peogaleriid!


Aga juba sel reedel, 5. aprillil tasub taas sammud seada Klubi Teatri poole kõigil adrenaliinisõpradel, sest ROULETTE peoõhtule on oodata ka 1.-7. aprillini Tallinnas toimuva Pokkeri festivali  "Patrik Antonius Poker Challenge" osalejaid.