Inimesed

Kontserdil „Kõigi Eesti Laul“ astub lavale Eesti muusikute koorekiht (21)

LISA KOMMENTAAR

to hoiame kokku11. aprill 2019, 10:21
sa ära teistele väga omi mõtteid peale suru!
to hono rar11. aprill 2019, 10:19
Mägi keeldus ja müts maha tema ees!!
ehh11. aprill 2019, 10:17
koorekiht? vikerkaarevärviline kontsert tuleb.
kk4. aprill 2019, 11:33
.Äkki tekibki uus Liivimaa. Tallinn saab Malmöst pagulasi,palju vähegi heaks enesetundeks vaja ning Lõuna-Eestis saavad inimesed rahulikult põllult toidu kätte nagu alati.Kõik rõõmsad ja kontserdid politiseerimata.
kk4. aprill 2019, 11:27
Äkki tekibki uus Liivimaa ja kõik saavad õnnelikult elatud :)
kk4. aprill 2019, 11:24
Õhutatav hüsteeria ütleb 100 000-le inimesele,et teil pole õigust oma arvamusele, demokraatiale.See on siiski kõigi Eesti ja käib massiline ärapanemine kahjuks ka lauluväljakut mängu tuues. Sellega rikutakse ära üks püha koht.
kk4. aprill 2019, 11:15
Nagu lapsed liivakastis, kes ei esita endale küsimust"Mida meie valesti tegime, et 100 000 inimest muutusid meie riigivalitsemise ajal eluga rahulolematutuks?"
villu3. aprill 2019, 15:18
robert on ikka tugevalt reeda nägu ivot pole ollagi.
huvitavale3. aprill 2019, 13:40
Eestlastele jäetakse lahkelt Võru metsad, elage seal, peaasi, et "õigetel" jalus ei töllerda. Võiksimegi teha oma reservaadi, kus "õiged" oma lapsi kunagi saadavad--näete kallid lapsed, siin elavad ullikesed, kes mingis imelikus keeles räägivad ja mingit riiki taga nutavad. Oma esivanemaid austavad ja oma maavillast kultuurat hoiavad. Meie kasutame ikka "rahvuvahelise" suhtlemise keelt, paneme englissi ka. Häbiasi on mingi matsirahva esindaja olla, unustage ära. Jumal õnnistagu Tõnis Mäge, et ta nende Eesti mahamüüjatega ei ühinenud. Sügav kummardus.
huvitav3. aprill 2019, 13:11
vägisi hakkab tunduma, et minul kui põliseestlasel varsti siin maalapil enam kohta ei ole. Eestit jagatakse kõikide vahel, laotatakse laiali kõigile enampakkumisel justkui polekski enam olemas eestlasi. Õhku jääb rippuma vaid küsimus, kus asub siis see eestlaste Eesti, kuhu peaksid need vähesed eestlased siit kaduma.
vanamemm3. aprill 2019, 12:40
Oh, te vaesekesed küll. Nemad võitlevad "viimse veretilgani"--EKRE poolt ära võetud sõnavabaduse, eneseteostusvabaduse, ajakirjandusvabaduse jne, Ära on võetud TUNNE, et Eesti on kodu. Alles oli kui Linna laulis "Peatage Lasnamäe!"---nüüd tahab neid aina juurde, millal ta teeskles, kas siis või praegu. Laulge ja tantsige, sest "Kõigi Eesti" pole enam kellegi Eesti, osta, müüa vahetada. Miks Pohla ja Ulfsak ei nutnud, kui Baskini teatrit kotiti ja seda ei teinud EKRE. Õnneks pole vaja sinna minna, sest meilt tahetakse see ainus KODU võtta ja peenrahaks laiali jagada.
Tervishoiunõunik3. aprill 2019, 11:59
Need on siis kõik,kes kardavad kolli,kapis ei ole ju kedagi,keegi ei piira vabadust.Kurb,et minnakse kaasa poliitilise palaganiga."Kõige suuremad demokraadid"peaks alustuseks ise austama demokraatlikke valimisi.Mõne partei kaotusvalu on lõhestanud ühiskonna,aga rahvas ei kuulu ju parteidele.Ilm on ilus,minge loodusesse,mitte palaganile.
Hono Rar3. aprill 2019, 11:55
No kujuta nüüd ette, et organisaatorid teevad Linnale ettepaneku esineda ja ta keelduks. Ei ole raske arvata, milline marutamine siis tema suhtes üldsuse ees lahti läheks. Eks Linna taha ka veel ikka pensile lisa teenida ja edaspidi ka esinemisi saada.
See on juba vana müüginipp, et kõlbab kõigeks aga kui asja ostad ja koju viid...ei kõlba millekski.3. aprill 2019, 11:47
Mis kõlbab kõigeks, ei kõlba millekski
Kati3. aprill 2019, 11:13
Ivo Linnat pidasin küll eestlaseks.
Raa3. aprill 2019, 11:11
Prindin nimekirja välja ja MITTE KUNAGI ei lähe neid kuulama ega osta nende plaate.Sünne Valtri pingutab ka nii ja naapidi et lauljaks saada. PALJU MAKSTAKSE EESTI REETURID???
Kusgile3. aprill 2019, 11:10
ei saagi minna, IVO LINNA ikka ees! Tüütus!
Tänud3. aprill 2019, 10:59
Aitäh nimekirja eest, siis ma tean, keda ma enam mitte kunagi kuulama ei lähe raha eest.
Kõik kõigi oma3. aprill 2019, 10:48
"Vabaduse eest ise oma keha ja vaimu üle otsustada." Et siis Eestis võib edaspidi raske haige teostada abistatud eutanaasia ? Või kehtib see õigus ainult abordi tegemise osas ? Ühest asjas ei saa ma ka kuidagi aru. Saan aru, et ükskõik mis rahvusest inimesest võib saada EESTIMAALANE, kui ta aktsepteerib siinseid kombeid, õpib ära eesti keele jne. Aga kuidas näiteks venelaseks sündinust võib saada eestlane või äkki hoopis grusiin, sellest ma küll aru ei saa.
Hoiame kokku3. aprill 2019, 10:00
Nõus kõigega, mis siin kirjas on. Piirid ei käi valge/musta/rohelise/pruuni/lilla jne mööda. Minusuguse hetero asi ei ole nõuda, et samasoolised olgu vait, valgetel eestlastel ei ole õigust öelda, et nemad on rohkem eestlased kui muu nahatooniga eestlased või Eestis elama asunud ja eesti ühiskonda sulanduda soovivad ning eesti keele selgeks saavad mittelumivalged inimesed (pealegi, eestlasi on aastasadu hävitanud just meiega sama tooni rahvad,), meeste asi ei ole otsustadaaborditeema üle, poliitikute asi ei ole Eesti kodanikke oma kodumaalt lahkuma ärgitada ja ajakirjanikke käsutada.