Pille Pürg Tags: Pille PürgFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
2. aprill 2019, 11:57

Pille Pürgile kutsuti enne eilset esietendust kiirabi: äkki hakkas halb ja ninast jooksis verd (13)

Armastatud näitleja Pille Pürg teatas eile hilisõhtul oma Facebooki kontol, et Toomas Kalli estraaditüki "Ja mida teile, palun?" esietendusele eelnes tema tõsine terviserike.

"Suur kummardus ja tänu Rakvere/Haljala kiirabibrigaadile, kes mind täna enne etendust tohterdamas käis. Tänu teie sõbralikkusele ja asjalikkusele mängisime esietenduse Haljalas! Olge hoitud!" kirjutas Pürg, lisades hiljem, et just esietenduse eelne pinge kollapsi tekitaski.

Eesti keele seletav sõnaraamat ütleb, et kollaps tähendab eelkõige ringleva verehulga vähesusest tingitud ägedat vereringe nõrkust, kokkuvarisemist, ja just nõnda oligi.

"Äkki hakkas halb, ninast hakkas verd jooksma ja algas kokkukukkumine," selgitas näitlejanna täna. "Korraks lõi ikka pildi eest ära küll. Kiirabi tuli kiiresti, anti abi, aga siiani valdab mind kerge peavalu – ega mul kõige parem olek ole."

Ta rahustas kõiki märjamaalasi: tänane etendus ära ei jää. "Varsti hakkan sinnapoole sõitma," kinnitas ta. "Tänan veel kord kiirabibrigaadi, et nad mind aitasid!"

Eilne etendus Haljalas läks täismajale.