Phillip Schofield ja Holly WilloughbyFoto: VIDA PRESS
Inimesed
2. aprill 2019, 10:58

Briti teletähele korraldati otse-eetris säärane aprillitüng, et ta valas pisaraid

Briti teletäht Holly Willoughby langes omaenda hommikusaates suurejoonelise aprillinalja ohvriks. Saatejuht oli nii vapustatud, et pühkis pisaraid ja nõudis turgutuseks džinni.

Holly Willoughby ja Philip Schofieldi populaarses hommikusaates "This Morning" astus esmaspäeval üles muutumismängu võitja. Staarjuuksur Nicky Clarke ja modell Lisa Snowdon olid teinud 46aastasest volüümikast poemüüjast tõelise vambi, kelle roosat liibuvat kleiti täiendasid valged kauboisaapad. Proual pidi seisma ees kooli kokkutulek ning muutumismängule oli teda esitanud abikaasa. Ent naine puhkes end peeglist vaadates nutma ning palus, et saate võtted katkestataks. 

Holly Willoughby asus ahastuses saatekülalist lohutama ja pakkus talle silmade pühkimiseks salvrätikut, kuid asi läks aina hullemaks - kui daam koos oma abikaasaga limusiini istus, et kahekesi glamuurselt aega veetma asuda, tegi auto avarii. Willoughby üritas halva mängu juures head nägu teha ning saadet reklaamipausile suunata, kuid tema ekraanipartner Philip kuulutas hetke pärast, et tegu oli aprillinaljaga. Muutumismängu võitja ja tema mees olid tegelikult näitlejad ning vingerpussi lavastamisega oli seotud kogu saatetiim peale pahaaimamatu Holly.  

Willoughby pühkis ahhetades pisaraid. „Oh issand, see on nii jube! Issand, ma olin säärases paanikas. Issand - ma ei tohi vanduda, aga ma tõesti tahaksin. Uskumatu, mis te minuga tegite!“ hurjutas Holly. „Ma vihkan teid kõiki! Appi, kui jube see oli. Aga tubli töö! Kena auto sõitsite sodiks!“ tõreles saatejuht naljatamisi ja nõudis oma närvide kosutuseks džinni.