Nipsey HussleFoto: Goshorn / MPI/Capital Pictures/Scanpix
Inimesed
2. aprill 2019, 11:30

VIDEO | Tapetud räppari mälestusüritusel kõlasid paugud ja puhkes kaos (3)

Pühapäeva pärastlõunal tapeti Los Angelese rõivapoe ees selle omanik, Grammyle nomineeritud räppar Nipsey Hussle. 33aastase muusiku mõrv šokeerib nii lähedasi kui ka kohalikke, kuid tema mälestusüritusel puhkes kaos.
Lilled ja küünlad Nipsey mõrvapaigal. Foto: Reuters/Scanpix

TMZ.comi teatel kogunesid fännid esmaspäeva õhtul mõrvapaika oma iidolit mälestama. Los Angeles Timesi teatel peeti Hussle'it kogukonna tugisambaks - ta pidas kodukandis lisaks rõivapoele mitut äri, andis tööd puuduses virelejatele ning toetas kohaliku kooli lapsi. Kuid mälestusüritusel puhkes kaos, kui kõlasid tulistamisele sarnased paugud ning rahvas hakkas paaniliselt põgenema. Seda on jäädvustatud ka Twitteri videoklippides.

TMZ.comi andmeil sai rüseluses mitu inimest viga ja tänaval oli näha verd. Politsei üritas paanitsevat rahvamassi ohjeldada, kuid võimuesindajatest tungiti mööda. 

Juba on selgunud üksikasju ka Nipsey surma kohta - võimude teatel tapeti artist laskudega pähe ja rindkerre. Pealtnägijate sõnul oli mõrtsukas mustanahaline noormees, kes põgenes sündmuskohalt. Los Angelese politsei teatel on tagaotsitava nimi Eric Holder. 29aastast Holderit kutsutakse Heavy.comi teatel hüüdnimega Shitty Cuz.