Reet LinnaVideo: Tatjana Iljina
Inimesed
2. aprill 2019, 01:12

EFTA | ÕL VIDEO | Aasta naissaatejuht Reet Linna: saatejuhi tööst ei osanud ma 25aastasena unistadagi! (19)

1. aprillil Alexela kontserdimajas toimunud Eesti filmi- ja teleauhindade galal aasta naissaatejuhi tiitli pälvinud Reet Linna rääkis Õhtulehele antud intervjuus, et kui ta noore tüdrukuna esimest korda telemajja sattus, ei osanud ta unistadagi sellest, et ühel päeval saatejuhiks saab.

"Alguses läksin assistendiks, tele tausta poole. Ma isegi ei mõelnud selle üle," tunnistas Linna. "Aga kuna mu fantaasia töötas, siis mingil hetkel hakkasin ise saateid välja mõtlema ja tulid ka pakkumised."

"Läbipõlemist on olnud aastate jooksul minul ikka ka. On olnud mõõnaperioode, kus olen tahtnud ära minna – ei ole ideid ja pakkumisi olnud," meenutas Linna segasemaid aegu. 

Teletöö on Linnale õpetanud kontsentreerumist ja oskust tegeleda ühe asjaga korraga. "Kaksik nagu ma olen, teen kümmet asja korraga, aga mitte ühtegi asja põhjalikult."

Küll aga hoiab ta end avatuna, et otsida alati teemasid, mida saadetes kajastada. "Üritan olla positiivse mõtlemisega, vähemalt siis, kui tulen koduuksest välja." 50 aastat teletööd on Linnale selgeks teinud ka selle tõe, et lahendamata olukordi ei ole.