Miss Raplamaa finalistidFoto: Miss Raplamaa
Inimesed
2. aprill 2019, 08:00

GALERII | Need kaunitarid hakkavad nädalavahetusel võistlema 25. Miss Raplamaa tiitli nimel (21)

Sel nädalavahetusel kroonitakse juba 25. korda Miss Raplamaa. Missikaruselli alustati traditsiooniliselt kümne tüdrukuga, kuid kahjuks vigastas üks neiu talendivoorus jalga, ning tema finaalis kaasa ei löö. 

Õhtut juhib alati särav Ženja Fokin ja piduliku lõppvõistluse lõpetab ansambel The Swingers. Esmakordselt toimub ka järelpidu Sadolini spordihoones, kus on avatud baarid ja võimalik pidutseda kuni varajaste hommikutundideni. Kavas ka üllatusesineja.

Miss Raplamaa on traditsiooniline kevadine suurüritus, mis on toimunud järjepidevalt aastast 1995. Üritust külastavad inimesed nii maakonnast kui ka väljastpoolt maakonda. Miss Raplamaa eesmärk on seista noorte naiste tervisliku elustiili eest ja luua missivalimistel osalevatele neidudele võimalusi end erinevates eluvaldkondades harida.

Enne pidulikku finaalüritust toimub kolme kuu vältel missikool, mille käigus tüdrukud õpivad proffide käe all kõndimist ja tantsimist. Räägitakse kuidas teha trenni ja toituda õigesti. Külastatakse erinevaid ettevõtteid ja kohtutakse erinevate inimestega. Tegevused ja külastused on seinast seina.

Misskooli raames on tüdrukud külastanud näiteks ürituse peasponsor Mamma tootmist ja saanud võimaluse ka ise valmistada salatit, käidud on ka Tradehouse koolituskeskuses, kus juhendati tüdrukuid, kuidas ennast õigesti meikida. On käidud ka ägedal mootorsaanimatkal Toosikannu Puhkekeskuses ja külastatud Puraviku sepikoda.

Vaata finalistide pilte galeriist ja loe sealt ka nende tutvustusi!