Foto: Kaader videost
Inimesed
1. aprill 2019, 14:18

VIDEO | Kisub põnevaks: vaata esimesi kaadreid Denise Richardsi „Vaprate ja ilusate“ debüüdist!

Denise Richards on jõudnud hittseepi „Vaprad ja ilusad“. Tõsieluseriaali „Real Housewives of Beverly Hills“ üheksandas hooajas kaasa löönud kaunitar napsas hiljuti endale salapärase Shauna Fultoni rolli ja lõpuks on internetiavarustesse jõudnud ka esimene videomaterjal.

„Shauna on lõbujanuline ja töökas üksikema Las Vegasest, kelle eesmärgiks on elada elu täiel rinnal,“ rääkis sarja produtsent ja stsenarist Bradley Bell veebruari lõpus ajakirjale People. "Ta suundub Los Angelesse, kui saab teada, et tema tütar Florence „Flo“ (Katrina Bowden), tema elu uhkus ja rõõm, on segatud keerulisse olukorda. Kuid Shauna seotus sellega ei lõppe. Tal on minevikust suuri saladusi avaldada.“

Eestlased peavad Shaunaga kohtumist veel mõnda aega ootama, ent Ameerikas jõuab tema esimene eetrisse juba 4. aprillil, kirjutab EW.

48aastane Denise Richards on kaasa löönud mitmetes tuntud filmides ja telesarjades. 1999. aastal linastanud James Bondi filmis „The World Is Not Enough“ kehastas ta Bondi tüdrukut. Lisaks on ta külalisrolle teinud telehittides „Seinfeld“, „Sõbrad“ ja „Beverly Hills, 90210“.