Energiamees Kalju Paldis; saade "Puuduta mind"; Anu Saagim; Kalju PaldisFoto: Stanislav Moshkov
Puuduta mind
4. aprill 2019, 20:58

Vaata saadet „Puuduta mind!“ igal neljapäeval kl 18 ÕL veebist ja FBst ja kell 22.15 TTVs, kordusena reede hommikul

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida ka Soundcloud`ist 

„PUUDUTA MIND“ 72. SAADE | Külas käis Eesti tuntuim vaimude peletaja Kalju Paldis (12)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 72. saate külalisteks on halbade vaimude peletaja Kalju Paldis.

Saadet "Puuduta mind" saad kaeda ÕL veebis ja FBs neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud`ist.

Geobioloog-nõustaja Kalju Paldis ehk “energiamees” ammutab energiat otse kõiksusest.

Kalju tunneb ära iseloomuliku jutukuse poolest. Kiire ja fantastiliselt osav infoedastamine, julge suhtlemismaneer ja lõputu teadmistevool on selle isiksuse tõelised tunnusjooned. Lisaks pikk kasv, kuigi mees ise nimetab end naljatledes "väikeseks". Hüüdnime põhjus peitub minevikus. Kord oli ülemus Kaljule hüüdnud: "Kuule, pikk, tule ometi siia!" Kalju osutas ülemusele vastu: "Olen lühike mees, aga pikalt kokku pandud." Osa sõpru kutsub teda tänaseni hüüdnimega "pisike".

Pigem sobiks talle nimi energomees, sest ka oma interneti kodulehel pärjab mees end sama tiitliga.

Teemal energoinformatsioon ja infoväljad võib ta vestelda kümneid tunde järjest. Osa ta loenguid vältabki kümme tundi. Just infovoolu kaudu, mida mees näeb energeetiliselt voolamas, aitab ta neid, kes abi otsivad. Peale loengute, neid annab ta bioenergia, pendli, infoväljade, enesetervendamise võimaluste teemadel jne., püüab Kalju enesetervendamise niidiotsi jagada ka individuaalselt. Alles siis, kui keegi temalt nõu küsib, rakendab ta oma nägemisvõime ja loeb infoväljadelt palju huvitavat, mida edastada.

Iga inimene on indiviid ja temale lähenemine ja nõustamine on individuaalne.

"Kuid alati ütlen, et olete ise võimelised end tervendama ja abistama. Mina saan olla ainult nõustaja, et leida teie sisemusest see mõttemaailm või lahendus, mis aitaks teil elus edasi liikuda. Sest põhiravija olete ise. Uskuge, teis on isetervendaja võimed olemas. Jagan, kuidas seda võimalust oleks lihtsam käsitleda," pajatab Paldis. 

Ta on proovinud kanaldamist, aga ei soovita mitte kellelgi kinni jääda ühte "kanalisse" ehk ühte nõustajasse, vaid kuulata ära erinevad arvamused, tunnetada erinevaid infoväljasid ning talletada enda jaoks üksnes see, mis tundub isiksusele ainuvajalik. Enne vaimsusesse sukeldumist tegeles mees aktiivselt äriga. Mitmest endisest kolleegist ja äripartnerist on tänaseks aga kujunenud tema kliendid.


Juba lapsena nägija

Kalju sündis Pärnus, kus enne Teist maailmasõda kohtusid ta ema ja isa. Isa oli saksa sõjaväes ning enne sõjatandri laienemist plaanis põgeneda Rootsi, aga ema oli vastu ja soovis jääda Eestisse, juhtugu mis iganes. Siis seadis saatus isa elu keerdkäike nii, et mees sattus sõjakeerises hoopis Siberisse. Ema oli Eestis ja ootas isa truult tagasi 18 aastat, kuni oodatu saabuski.

1960 sündis Kalju. Juba lapsena nägi ta energiaväljasid, erinevate kohtade 
energeetikaid - võimed olid talle kaasa sündinud. Kuid vanematega ei vestelnud iseäralike omadustega poeg oma nägemustest eales. Ta ei osanud ise neile küsimustele vastuseid saada. Kas teda oleks sel momendil mõistetudki? Kui ema suri, ei teadnud ta poja võimetest midagi. Üksnes isa sai vanast peast Kalju tõelisest olemusest aimu.

"Usun, et kõik lapsed sünnivad puhta infoväljaga, vabade hingedena," räägib ta. "Me tuleme siia maailma ilma riiete ja eelarvamusteta. Pannes selga riided, hakkame tunnetama, et meid hakatakse juhendama, antakse omapoolne arvamus, mis meile sobib ja missugused peaksime olema, mida meilt  oodatakse ja kuidas peame käituma ja asju nägema."

Laps ei oska valetada, ta räägib seda, mida näeb. Sageli näevad lapsed  paralleelmaailmasid, usub Kalju. "Laps ei oska fantaseerida, ta näeb tõelist olemust, mis meie ümber toimub. Tema vaatab meile alt üles ja arvab, et meie, täiskasvanud, näeme ja tunnetame sama. Kahjuks oleme minetanud need teadmised, me osaleme selles rollimängus, mida pakub ühiskond. Olles enda arvamuse kohaselt targad, hakkame oma mõtteid lapsele peale suruma. Muidugi laps usub, et ema ja isa on targad ja teavad igale küsimusele vastust. Aga vanemad suruvad lapse mina maha, kuid nii surutakse ka maha ta informatsiooniväljad."

Kalju usub, et tuli Maa peale vaba tahte alusel õppima. Kooli ajal oli ta see, kes nõukaaja korrale, pioneerikommetele ja piirangutele vastu astus. Oma  protestivaimu julge avaldamise tõttu tuli mehel suunduda keskkoolist õhtukooli.  Ta on õppinud ehitusmeheks, kuid töötas ehitajana lühikest aega. Aastaid  tegutses Kalju edukalt äris. Alles seitse-kaheksa aastat tagasi otsustas ta lapsepõlves avaldunud võimed "üles kaevata".

Vaimsele teele suunas ka suur terviseprobleem. 

Osaliselt tingis vaimsele teele asumise terviseprobleem, millest Kalju keeldub rääkimast, uskudes, et haigused, millega on tehtud lõpparve, ei vaja meelde tuletamist. Infoväljadega suheldes tasub panustada sellele, mis aitab iseendale helgemat tulevikku luua. "Tuleviku loob igaüks ise," kinnitab mees. "Tulevik, olevik ja minevik on paralleelselt liikuvad maailmad."

Võõrenergiate kehast väljaajamine

Kaljul on rääkida tööga seoses palju huvitavaid ja õpetlikke lugusid. Näiteks lugu Eestis elavast venelannast, kelle mees tegeleb tervendamisega. Naisele tuli külla Venemaa sõbranna, kel oli probleeme psüühilise tervisega. Ühiselt võeti ette sõbranna tervendamise katse. Naine pandi pikali ja venelannal tuli hoida sõbranna jalgadest, samal ajal kui mees koos püha ikooniga pead tervendas. Sõbranna karjus kogu protseduuri ajal lõvi moodi, temast väljusid võõrenergiad ning psüühiline probleem taandus.

"Võõrenergia on peidus paljude inimeste sees, kel psüühilisi probleeme. Öeldakse, et hing on haige, vaim on haige. Kui võõrenergia ei soovi kehast väljuda, hakkab inimene teisi kartma, tahab pidevalt magada ja surub end kusagile nurka. Ta elab oma kinnises ja suletud maailmas," selgitab Kalju.

Külla tulnud sõbrannale tehti puhastus. Kuid osa selle naise võõrenergiast liikus venelanna kehasse, kes hoidis puhastamise ajal kinni ta jalgadest. Kuna mehel oli kaitse peal, sest käes oli tal ikoon, kuid ta unustas oma naisele kaitse peale panna, juhtus see, et poole aasta pärast haigestus venelanna samasse psüühilise haiguse vormi, milles enne oli olnud sõbranna. Sõbranna aga sai terveks. Appi kutsuti Kalju, kes võttis ette rituaalse küünaldega puhastamise protsessi. 

Tervendamisprotseduuril osalenud venelanna sai tervise tagasi. Kalju räägib selle loo, et tervendamisega tegelevad inimesed ei unustaks endale kaitset peale panna. "Kindlasti on tähtis kaitse mahavõtmine, väga tihti sellest toimingust inimestele ei räägita. Kui lisada mitmeid kaitseid ja eelmist ei kustutata, kaotab inimene oma loomuliku kehatunnetuse ega saa aru, mis teda pidevalt häirib ja segab."

Meie ümber on kaks mõistetavat maailma - füüsiline ja mentaalne.

Füüsilises maailmas koristame enda järelt prahi või kustutame ära arvutile kirjutatud info, aga  mentaalse tasandi infoprügi, kas oma vanad mõtted või lubadused, unustame hävitada.

"Kui kõnnime mööda tänavat, juhtub vahel ikka nii, et koperdame millegi otsa, aga maha vaadates midagi ei märka," toob ta näite. "See on energeetiline praht, mille otsa koperdame. Hästi paljudest viiakse tervendamiste ajal välja  mittevajalikku infot, aga kui seda ei neutraliseerita, tekitatakse energeetiline  prügi. Siis tuleks kujustada energeetiline prügikast ning lihtsalt info ära  põletada. Sellega loome terve keskkonna ega ole ohtu, et keegi satub meie  äravisatud mõttemaailma, mis talle kindlasti ei sobi."

Kalju vaatab televiisorit harva. Ta tunnistab siiralt, et ei loe raamatuid nii, nagu tavaliselt inimene seda teeb. "Loen seda, mida see raamatu autor soovib öelda oma mentaalse mõttega. Näen informatsiooni, ma ei näe lugeda seda, mida üks inimene on salvestanud paberile. Ta on selle ju vastu võtnud meie ümbert infoväljadelt. Mina saan sellel momendil kohe sama infot, kuidas sellele  teemakäsitlusele on lähenetud ja mis võimalused on veel, et seda asja lahti  seletada."

Kalju usub, et inimene on võimeline ise kõikidele oma küsimustele vastused saama.

Sest kui inimese aju võtab vastu targa ja huvitava küsimuse, siis natuke oodates saab ka sealt targa ja sisutiheda vastuse. "Küsimus esitatakse infoväljadele, oodatakse natuke ning kui on vaja vastuseid, tulevad need alateadvuse kaudu. Küsimus on vastuse teine pool. Kui mul on küsimus, on olemas ka vastus. Elame duaalses maailmas."

Kalju soovitab viisakat pöördumist infoväljade ja kõiksuse poole.

"Kas ma võin selle sündmuse või probleemiga tegeleda? See on nagu ukse peale koputamine, me ootame vastust, kas võime siseneda. Kui oleme saanud heakskiitva jaatuse, hakkame seda ülesannet lahendama. Kuid küsides luba, pakutakse meile rohkem. Tihti on meil aega vähe, oleme kärsitud ja tormame, et saada vastus enne õiget aega."

Kalju nõuanne on: "Oota ja sulle pakutakse lahendust. Siis imetleme, kui lihtne see lahendatav ülesanne on. Maailm koosneb lihtsusest, kuid meil pole aega seda märgata, kiirustame ikka kiiremini, kiiremini tähtede poole."  

Energiamees Kalju Paldis; Anu Saagim Foto: Stanislav Moshkov

Kõike seda arutame saates "Puuduta mind", mida saad kaeda ÕL veebis ja FBs neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud`ist SIIT!