Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
1. aprill 2019, 12:30

Grammy nominendist räppar lasti oma rõivapoe ees maha (7)

Los Angeleses lasti päise päeva ajal maha 33aastane räppar Nipsey Hussle, kes oli mulluse debüütplaadiga „Victory Lap“ esitatud parima räpialbumi Grammy nominendiks.

Los Angeles Timesi teatel tapeti Hussle talle kuuluva rõivapoe ees pühapäeva pärastlõunal valanguga, milles sai haavata veel kaks inimest. Tunnistajate sõnul oli tulistajaks keegi mustanahaline noormees, politsei kahtlustab, et tegu on gängiliikmega.

Veidi enne surma oli räppar avaldanud Twitteris säutsu: „Tugevad vaenlased on õnnistus.“ Daily Maili teatel pidi Nipsey täna kohtuma Los Angelese politseiga, et arutada gängidevahelise vägivalla teemal.

Nipsey surmast on šokeeritud nii lähedased kui ka kohalikud: räppar, kellele kuulus Los Angelese lõunaosas lisaks rõivapoele burgerirestoran, meestejuuksur ja kalaturg, oli kogukonna tugisammas, kes andis hädasse jäänutele tööd, kinkis kunagi kõigile kohaliku algkooli õpilastele paari kingi ning annetas raha kooli mängu- ja spordiplatside remondiks.

„Siin pole mingit loogikat!“ ahastab Nipsey surmast vapustatud Rihanna sotsiaalmeedias. Šokis on ka Drake, kes oli enda sõnul Nipseyga kokku leppinud, et nad teevad suvel ühise laulu.