Foto: @kelseyturnerofficial/Instagram
Inimesed
1. aprill 2019, 11:30

Playboy modelli kahtlustatakse nimeka psühhiaatri tapmises (3)

25aastast modelli Kelsey Turnerit kahtlustatakse tunnustatud psühhiaatri tapmises.

71aastase Thomas Burchardi surnukeha leiti 7. märtsi Las Vegase lähistelt. USA kasiinopealinnas puhanud nimekas lastepsühhiaater oli surnuks pekstud ja auto pagasiruumi topitud.

Mitmetes meesteajakirjades, sealhulgas Itaalia Playboys poseerinud Turner vahistati mõrvas kahtlustatuna 21. märtsil. 

Veretöö motiivid pole selged, kuid Kelsey ema sõnul olid tema tütar ja Thomas teineteist aastaid tundnud. Arst oli maksnud mitme aasta vältel kaunitari, tema kahe lapse ja ema California üürikodu kulusid. 

Kelsey Facebooki külje andmeil on ta armusuhtes Greg Hagio nimelise mehega. New York Posti andmeil vahistati Hagio jaanuaris Las Vegases seoses kägistamise ja koduvägivallaga. Hiljem süüdistusest loobuti.

New Yorgi kõmulehe andmeil oli Kelsey kolinud Las Vegasesse, kui Burchard tema California üüri maksmisest loobus. KSBW allika andmeil olid modell ja psühhiaater tutvunud internetis ning eakas mees oli kaunitarile andnud nädalas nelja tuhande dollari ringis. Hiljem tabanud Thomast süümepiinad, et Kelsey on tema tõttu peavarjuta ja rahata. Väidetavalt oli vanahärra suundunud Las Vegasesse nende kahe suhteid klaarima.