Mick JaggerFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
1. aprill 2019, 09:40

FÄNNID MURES: Mick Jaggerit tabas salapärane tervisehäda

Rolling Stones teatas kurbusega, et 20. aprillil alama pidanud Põhja-Ameerika turnee lükkub Mick Jaggeri haiguse tõttu edasi. 

„Arstid on Micki manitsenud sedapuhku tuurile mitte minema, kuna ta vajab ravi,“ seisab bändi avalduses. Arstide kinnitusel peaks 75aastane rokkar täiesti paranema ning võimalikult kiiresti lavale naasma. 17 kontserdiga turnee pidi alguse saama Miamist ja lõppema 29. juunil Kanadas Oro-Medontes.

Jagger on fännidelt sotsiaalmeedias andestust palunud. „Nii vastik on teid alt vedada. Olen väga kurb, et pean tuuri edasi lükkama, aga luban väga kõvasti pingutada, et naasta lavale nii kiiresti kui saan.“

The Suni andmeil näitas Jaggeri tavapärane tervisekontroll midagi häirivat, mis nõuab jälgimist ning võib-olla ka haiglaravi. Kuid Daily Mirror avaldas kaheksa lapse isast värske paparatsofoto, kus Mick Miami hotellirõdul tütre seltsis naeratab ega näe üldse põdur välja. Mirror nendib, et Micki tervise altvedamine on paras vapustus, kuna ta sööb väga tervislikult ning teeb kuuel päeval nädalas kuni kolm tundi trenni. Muuseas, Jaggeri isa oli kehalise kasvatuse õpetaja, kes elas 93aastaseks.