Glamuurne suitsusilm by Katrin SanglaFoto: ERLEND STAUB
Elu
31. märts 2019, 12:02

50 NIPPI | Jumestuskunstnik Katrin Sangla teeb puust ja punaseks, kuidas teha ise glamuurne suitsusilm

Jumestuskunstnik Katrin Sangla jagab näpunäiteid, kuidas teha glamuurne suitsusilma meik. Õigesti tehtud suitsusilmad on salapärased ja seksikad.

Suitsusilma tegemisel kasutatakse üht heledat, nahavärvi toonile võimalikult lähedast tooni ja üht tumedat lauvärvi. Ripsmepiiril peaks värv olema kõige intensiivsem ja tumedam ning mida rohkem kulmu poole, seda heledamaks värv muutub. Loomulikult võib kasutada ka mitut erinevat tooni, aga reegel on ikkagi sama, et tume läheb järk-järgult heledamaks.

Glamuurne suitsusilm by Katrin Sangla Foto: ERLEND STAUB


Suitsusilma tegemise etapid:

Kandke ülemisele silmalaule ja alumisele ripsmepiirile jumestuskreemi või primerit ning ripsmepiirist kuni kulmukaareni välja. Viimane aitab lauvärvil kinnituda ja selle pigmenti paremini esile tuua.

Kandke heledat lauvärvi kulmukaare alla kulmuluu peale ja silma sisenurka.

Tumedat lauvärvi kandke liikuvale lauosale. Lauvärvi pealekandmisel tuleks järgida justkui mõttelist diagonaalset joont, mis läheb nina kõrvalt silma välisnurgast kuni kulmukaareni. Sellest joonest üle ei tohiks lauvärvi peale kanda.

Kõige olilisem on suitsusilma tegemisel hajutamine. Hajutada tuleks pehmete, pisikeste ringjate liigutustega, et tumeda lauvärvi joon muutuks justkui suitsuseks.

Peale hajutamist tuleks tupsutada lau liikuv osa tumeda lauvärviga üle.

Ripsmepiirile ja alumisele limaskestale tõmmake lainer, et seda intensiivsemaks muuta.

Kõige viimasena värvige ripsmed. 
 
Vaata täpsemalt videost!