Inimesed

KA EESTIS SAAB SÜÜA KROKODILLI! Õhtuleht käis proovimas, kuidas maitseb (4)

Kersti Eero, 31. märts 2019, 17:08
Hiina köögis armastakse konnakoibi frittida. Foto: Vida Press / Alamy
Üks võimalus esimese kevadise grilliga sõpru üllatada on kõikvõimalikud eksootilised elukad, kes Eestiski kättesaadavad. Kui maitse üle võib ka vaielda, siis seltskondlik elevus on krokodilli või sebrat serveerides raudselt garanteeritud. 

Kolm-neli aastat tagasi võis krokodilliliha osta Adaverest. Kunagises populaarses lihapoes ei puudunud ka madu ja känguru. „Päris mitu aastat olid nad meil pidevalt letis. Suurt kogust ei ostetud, aga inimesed tahtsid proovida, mida nad endast kujutavad,“ ütleb lihapoe üks osanikke Raido Villem. Liha jõudis Adaverre Hollandi vahendusfirma kaudu, sestap ei oska ta öelda, kus känguru või krokodilli kodumaa võis olla. Küll mäletab ta, et madu oli teistest kallim.

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

30. märts 2019, 00:01
ÕL VIDEO | Hammastele tööd: kuidas mekib eksootiline krokodilliliha

TOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee