Hiina köögis armastakse konnakoibi frittida. Foto: Vida Press / Alamy
Inimesed
31. märts 2019, 17:08

KA EESTIS SAAB SÜÜA KROKODILLI! Õhtuleht käis proovimas, kuidas maitseb (4)

Üks võimalus esimese kevadise grilliga sõpru üllatada on kõikvõimalikud eksootilised elukad, kes Eestiski kättesaadavad. Kui maitse üle võib ka vaielda, siis seltskondlik elevus on krokodilli või sebrat serveerides raudselt garanteeritud. 

Üks võimalus esimese kevadise grilliga sõpru üllatada on kõikvõimalikud eksootilised elukad, kes Eestiski kättesaadavad. Kui maitse üle võib ka vaielda, siis seltskondlik elevus on krokodilli või sebrat serveerides raudselt garanteeritud. 

Kolm-neli aastat tagasi võis krokodilliliha osta Adaverest. Kunagises populaarses lihapoes ei puudunud ka madu ja känguru. „Päris mitu aastat olid nad meil pidevalt letis. Suurt kogust ei ostetud, aga inimesed tahtsid proovida, mida nad endast kujutavad,“ ütleb lihapoe üks osanikke Raido Villem. Liha jõudis Adaverre Hollandi vahendusfirma kaudu, sestap ei oska ta öelda, kus känguru või krokodilli kodumaa võis olla. Küll mäletab ta, et madu oli teistest kallim.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99