Vili ja Mary Kay 2009. aastal korraldamas tantsupidu, mis kandis kõmulist pealkirja "Hot for Teacher" ehk tõlkes umbes "Õpetaja peale täkku täis". Foto: VIDA PRESS
Inimesed
29. märts 2019, 12:55

13AASTASELT ISAKS: maailma skandaalseim armupaar läheb lahku (3)

1990. aastate suurima seksiskandaali osapooled, 13aastaseks isaks saanud Vili Fualaau (35) ning tema kunagine õpetajanna Mary Kay Letourneau (57) on ajakirja People teatel otsustanud lõplikult lahku minna. 

Armulugu oli saanud alguse, kui Vili oli 12 – vaid aasta vanem kui nelja lapsega Seattle'i õpetajanna esikpoeg. Mary Kay oli probleemsest perest pärit poisi koolis oma tiiva alla võtnud, kuid nende vahel süttis pimestav kirg. Kui salasuhe ilmsiks tuli, ootas Mary Kay Vililt juba last.

Tütar Audrey tuli ilmale enne kohtuotsuse väljakuulutamist. Kolm kuud hiljem tunnistas naine end süüdi teise astme lapsevägistamises ning talle määrati karistuseks kuus kuud vangistust. Kolm kuud hiljem vabastati Mary Kay tingimusel, et ta hoiab Vilist eemale. Kuid vaid mõni nädal hiljem jäi armastajapaar autos seksimisega vahele.  Mary Kay pidi seitsmeks aastaks vangi minema. Vabadusekaotuse ajal tõi ta ilmale Vili teise tütre Georgia. Teismelisel isal tuli lapsed ise üles kasvatada. 

Vastu kõiki ootusi jäi Mary Kay ja Vili armastus kestma ning nad abiellusid 2005. aastal. Naine alustas tööd assistendina sealsamas kohtuhoones, kus ta oli lapse vägistamises süüdi mõistetud. Noor isa töötas ehituspoes ning teenis lisaraha DJ-na. Kuid 2017. aasta mais teatas Vili, et soovib lahutust. Abielupaar suutis küll oma suhteid lappida ning neid nähti koos, ent nüüd väidab ajakiri People, et Vili ja Mary Kay ühine teekond on otsa saamas. People'i teatel näitab Kingi maakonna ülemkohtusse antud dokument, et abielupaar on otsustanud abielule lõpu teha.