Madis KimmelFoto: Kanal 2
Inimesed
29. märts 2019, 12:00

VASTASSEIS?! Telemees Madis Kimmel selgitab, miks ta loobus uudistetööst (8)

Telemees Madis Kimmel, kes on tegutsenud näiteks „Maahommiku“ saatejuhi ja Kanal 12 programmijuhina, lahkus hiljuti töölt Kanal 2 uudistesaate toimetusest. Sahinate järgi võis selle põhjuseks olla vastasseis Katrin Lustiga. Vastab see tõele?

Madis Kimmel kinnitas Õhtulehele, et ta hakkab töötama reklaamiagentuuris Division. Samas märkis ta, et televaataja jaoks ei muuda see midagi, kuna ta plaanib reklaamitöö kõrvalt jääda ka Kanal 2 saatejuhiks.

„See on nagu ühe puu kaks haru. Olin uudistes toimetaja ja Kanal 2 saatejuht ning saateid juhtima jään ma ikka. Uudistes mu nägu nagunii näha ei olnud ja sealt lahkumist ei pane ilmselt keegi tähele,“ kommenteeris Kimmel. Ta lisas, et praegu teeb ta liiklussaadet „Punane sekund“ ja suvel on tulemas veel paar põnevat projekti.

Kimmel kinnitas, et ta vähendas AS Postimees Grupis tööülesandeid puhtalt soovist leida uusi väljakutseid. Kas aga uude kohta liikumise taga võis olla vastasseis Katrin Lustiga? „Ma ei ole selline inimene, kes lahkuks töölt kellegi teise pärast. Katrin Lustis pole kindlasti asi,“ kinnitas Kimmel.