Nicolas Cage ja Erika Koike. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
29. märts 2019, 10:18

Nicolas Cage’i neljas abielu kestis vaid neli päeva! (6)

Oma uusima sõbratari Erika Koikega naitunud Nicolas Cage andis juba neli päeva hiljem sisse avalduse abielu tühistamiseks. 

Ajakirja People valduses olevate kohtudokumentide andmeil andis 55aastane näitleja abielu tühistamise avalduse sisse kolmapäeval. Cage ja temast 33 aastat noorem meigikunstnik olid abiellunud Las Vegases laupäeval. 

Pealtnägijate väitel oli Nicolas olnud kell 11 hommikul abieluluba taotlema minnes ilmselt purjus ning rääkinud kohtuametnikele, et Erika peika on uimastiärikas. „Ma ei tee seda!“ kuulutanud Cage Daily Mirrori teatel esmalt, mispeale tema sõbratar oli rahulikult vastanud: „Ma pole seda palunudki.“

Kui filmitäht ühes automaadis taotlust vormistama hakkas, räusanud ta kogu aeg: „See naine võtab kogu mu raha ära!“ ja „Tema eks on narkar, tema eks on narkar!“ Erika korrutanud vaid: „Kullake, ma ei palugi, et sa seda teeksid.“

Paarike on hoidnud oma armuloos madalat profiili, ehkki mullu aprillis tabati nad üheskoos Puerto Ricos puhkamas. 

Cage'il on seljataga kolm abielu: näitleja Patricia Arquettiga, oma iidoli Elvis Presley tütre Lisa Marie'ga ning endise ettekandja Alice Kimiga. Teine abielu kestis vaid mõne kuu. Kolmandast abielust on Cage'il poeg Kal-El,  noorpõlve armuloost näitlejanna Christina Fultoniga poeg Weston (28).