Kadri VoorandFoto: Martin Ahven
Tele
29. märts 2019, 00:13

Kadri Voorand enda kohta käivad kommentaare ei loe (2)

„Megastaar ma kindlasti ei ole, välismaal tõesti päris tihti astun üles,” tunnistab Kadri Voorand „Kolmeraudsed”, et pikali joostakse teda igalpool, mitte ainult Hiinas. Näiteks meenutab ta äsja toimunud esinemist Saksamaal, mis samuti oli väga menukas.

„No vot, tõepoolest, kultuurilistest erinevustest rääkides, reaktsioon lugude vahel on sarnane. Aga Ukrainas sain ma lilli iga loo vahel,” meenutab ta ühte seika.

London Jazz News kiitis Voorandid. Kiitustest meenutab ta, et hiljuti sai positiivse arvustuse Soomes Tamperes toimunud kontserdile. Heas mõttes tundis ta järgmisel päeval kontserdi pohmelli, ehk oli selles mõnusas positiivses mullis.

„Kas ma tahan või ei taha, ma käin selle kõik uuesti läbi,” tõdeb muusik, et pärast kontserti võtab uinumine tal kõvasti aega, sest analüüsib alati kõik kontserdid pärast läbi. Aastate jooksul on ta õppinud kommentaare mitte lugema, sest see võib mõjuda laastavalt.

Soolist diskrimineerimist oma töös ta küll tundnud ei ole, küll aga tunnistab ta, et on ette tulnud olukordi, kus temast oodatakse ühte aga tegelikkus on teine. „Mulle meenub üks kõige kummalisem esinemine Kaasanis, tulin lennuki pealt maha ja isegi ei teadnud, et mul samal päeval esinemine on,” meenutab ta kuidas sattus kohe proovi, siis korraga oli ta moesõul, saamatu isegi aru, mis toimub.