Lanita Carter võitleb pisaratega, kui meenutab 16 aasta tagust koledat sündmust...Foto: @CBSThisMorning/Twitter
Inimesed
28. märts 2019, 22:29

R. Kelly ohver: ta masturbeeris ja sülitas mulle näkku! (2)

40aastane juuksur Lanita Carter rääkis pisarsilmi, kuidas laulja R. Kelly teda seksuaalselt väärkohtles. Naine ei suutnud uskuda, et mees, kes oli muidu viisakas džentelmen, võis temaga niimoodi käituda.

Lanita rääkis oma loo CBSi hommikuprogrammis, olles saanud tõuke laulja enda emotsionaalsest, mõnede arvates isegi üliemotsionaalsest ja hüsteerilisest intervjuust CBSi reporteri Gayle Kingiga. Mees väitis Kingile, et teda seksuaalvägivallas süüdistavad naised üritavad teda ära tappa.

„Minu meelest on see kuritegelik...“ arvab Lanita. „Niimoodi telekasse ronida ja valetada.“ Samas tunnistab ta, et pikka aega ei uskunud ta süüdistusi laulja vastu ka ise. Lanita kaitses oma bossi, kelle heaks ta kunagi juuksurina töötas. „Ütlesin inimestele, et palvetage ometi tema eest,“ tunnistab ta. See oli enne, kui laulja tema sõnul teda ennast ründas. Talle jäi kliendist alati mulje kui täiuslikust džentelmenist.

„Enam ma oma minevikku ei häbene,“ sõnab naine. „Olen istunud bussis ja kuulnud, et kõrval inimesed arutavad: „Kuulsid, mis nad R. Kellyga tegid? Jätku mees ometi rahule!“ Ja ma ei suutnud enda eest seista...“

Lanita oli 24aastane, kui R. Kelly üritas sundida noort naist teda suuseksiga rahuldama. Lanita hakkas vastu, mille peale vihane mees surus ta pea alla, masturbeeris ja sülitas talle näkku. Lanita meenutab, et mees sülitas talle näkku kuus korda.

Õudne olukord lõppes vaid siis, kui keegi uksele koputas. „Tee oma nägu korda, raisk!“ nõudis laulja ja šokis neiu koperdas vannituppa ennast puhastama. Samal õhtul kutsus ta politsei, kes võttis kaasa tal rünnaku hetkel seljas olnud särgi, millelt uurijad leidsid jälgi laulja spermast.

Mis siis sai? Esialgu mitte midagi. „Kuulsustel on võim,“ ütleb Lanita. „Kuulsustel on omad tugisüsteemid. Minusugusel sellist tugisüsteemi, kui perekond välja arvata, ei ole.“

R. Kelly kohtumaja ees Foto: AFP/Scanpix

2019. aasta veebruaris esitasid prokurörid laulja R. Kelly vastu kümme süüdistust seksuaalvägivallas. Laulja eitab kõiki tema vastu esitatud süüdistusi.