VabankFoto: MATI HIIS
Inimesed
28. märts 2019, 15:14

JUBA TAGASI! Kahe kuu eest suletud ööklubi Vabank avab taas uksed

Üheksa aastat Tallinna ööelu rikastanud klubi Vabank avab reedel, 29. märtsil taas uksed. Värskenduskuuri läbinud klubi avamisüritusel astuvad üles Uku Suviste ja Koit Toome.

Ööklubi tegevjuht Timo Tirs ütleb saadetud pressiteates, et taasavamise põhjuseks on klientidelt saadud tagasiside ja lojaalsus Vabankile. „Mõnda aega tagasi meile tundus, et on vajadus uue ja värske tulija järgi klubimaastikul. Nii sündiski klubi Pank. Samas veendusime üsna pea, et kliendid olid Vabankiga niivõrd rahul ja on õige edasi tegutseda. Küll aga oleme sisse viinud hulga uuendusi nii sisus kui ka välisilmes,” selgitab taasavamist Timo Tirs.

Muusiku ja avaürituse ühe peaesineja Uku Suviste hinnangul on Vabankil Tallinna ööelus oma kindel koht välja kujunenud. „Hindan Vabanki puhul kvaliteetset programmi ja teenindust, mida on suudetud aastate vältel kõrgtasemel hoida. Mul on äärmiselt hea meel, et Vabank avab uksed oma vanas headuses uute nüanssidega,” sõnas Uku Suviste.

Klubi peasaal on nüüdsest avatud vaid reedeti, koondades ühele päevale nädala peaürituse. Laupäeviti on avatud personaalsemateks ürituseks VIP-ruumid, kus toimub spetsiaalne programm. VIP-ruumide vanusepiiriks saab olema 24+.

Vabanki tegevjuhi sõnul on eesmärgiks pakkuda reedeti linna parimat pidu. „Jätkame traditsiooni, kus lisaks kodumaistele staaridele esinevad klubis maailmatasemel artistid. Juba 12. aprillil on kohal üleilmselt tuntust kogunud muusik ja DJ Sonique (UK),” rääkis Timo Tirs.

Uuendusena on ka võimalus valida klubisse sisenemisel, kas osta ühekordne või kuu pääse. Viimane on esialgu tutvumiseks sama hinnaga kui ühekorra pilet. Lisaks VIP-ruumide vanusepiirangule (24+) on muudatuseks ka see, et need ruumid avatakse edaspidi kokteilikohana kella 21-st.

Laupäeviti koondub kogu klubiline tegevus vaid VIP-ruumidesse. Esimene personaalsem üritus toimub 6. aprillil ja seal esineb Nancy.