NubluFoto: Promomaterjal
Saund
28. märts 2019, 14:27

Suvise Beach Grindi peaesinejad on Netsky, Showtek, Dimension ja Nublu

Sel suvel, 18.–20. juulil toimub Pärnu rannas, klubis Sunset rannafestival Beach Grind. Korraldajad avalikustasid sündmuse peaesinejad, kelleks on Belgiast pärit Netsky, Hollandi duo Showtek, Suurbritannia produtsent Dimension ja Eesti räpi kroonimata kuningas Nublu.

Seitsmendat korda toimuv elektroonilise muusika festival toimub esmakordselt kolm päeva ja laiendab ka artistide spektrit. Neljapäeval, 18. juulil rõõmustavad publikut aasta meesartisti tiitliga pärjatud räppar Nublu, kes annab Beach Grindil suve ainukese Pärnu kontserdi. Lisaks astub samal päeval üles Suurbritannias väljamüüdud saalidele esinev Londonist pärit trummi ja bassi produtsent Dimension. Beach Grindi esimese päeva programmi lõpetavad Rämmar DJ-d klubi Sunseti sisesaalis.

Festivali teise päeva peaesinejad on Wateva ja Netsky. Kõrge lennuga kohalik elektroonilise muusika duo Wateva koondab enda alla produtsendid Whogaux (Hugo Martin Maasikas) ja Futuristik (Kris Evan Säde), kelle looming teeb ilma ka teisel pool lahte. Rahvusvaheline edu saadab ka Belgiast pärit bassimuusika produtsenti Netskyt, kelle muusika on vallutanud tantsumuusika edetabeleid tervelt kümnendi. Reedese päeva viimaste biitide eest vastutavad peosarja Bianca residendid klubi sisealal.

Beach Grindi viimasel päeval astub üles raskema elektroonilise muusika gammast koosnev hollandi vendade duo Showtek. Pea 20 aastat tegutsenud DJ-d ja produtsendid on kirjutanud mitu plaatina-, kuld- ja hõbesinglit ning teinud koostööd Tiësto, David Guetta, Major Lazeri ja paljude teistega. Samal õhtul astub üles ka kohalikke produtsente ja DJ-sid koondav kollektiiv Lemon Fight. Sellesuvisele Beach Grindile panevad punkti peosarja Grind residendid klubi Sunseti siseruumides.

Festivalipiletid alates hinnaga 15 eurot tulevad Ticketeri piletikeskkonda müüki esmaspäeval, 1. aprillil. Lisainfot leiab Facebookist.