Tom ja Connor CruiseFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. märts 2019, 11:34

Cruise ei luba Kidmanil nende poja pulma tulla (1)

Radar Online'i kinnitusel hakkab Tom Cruise'i ja Nicole Kidmani poeg Connor peatselt naist võtma, kuid tema emal on pulma tulek keelatud.

Radar Online'i andmeil on 24aastane Connor Cruise saientoloog nagu tema Hollywoodi staarist isagi. Ka Tomi ja Nicole'i tütar Isabella (26) on ususektis tähtsal positsioonil. Veebikülje kinnitusel on Cruise keelanud oma eksabikaasal poja pulma tulla, kui too peatselt oma itaalia sõbratari Silviaga abiellub. Kidman ei jaga nende usku ning on saientoloogiakiriku mustas nimekirjas.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

„Selle otsuse taga on Tom ja Tomi sõna on seaduseks,“ ütleb Radari allikas. Kui Cruise Kidmani 2001. aastal ootamatult maha jättis - Nicole ei tea enda sõnul tänini, mis selle põhjuseks oli - jäid väiksena adopteeritud Connor ja Isabella isa hoole alla. 

Endine DJ Connor Cruise tegeleb nüüd süvamerekalastusega. Isa on talle jumaluse eest ja noormees ei hakkaks Tomile eales vastu, väidab Radar Online'i allikas. 

 
 
 
View this post on Instagram

New phone who dis? @zachgeorge @logan_goehler #bigbank #slob #snookie

A post shared by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

Koos kantritäht Keith Urbaniga kaht tütart kasvatav Kidman on oma eelmise abielu peresidemetest rääkides tõrges olnud. Kuulu järgi on ta oma laste elu tähtsündmustelt tihti puudunud. Näiteks ei osalenud Nicole Isabella pulmas, kui too 2015. aasta septembris Londoni lukshotellis Max Parkeri nimelise noormehega abiellus.

Saientoloogiakirikus audiitorina tegutsev Isabella kinnitas hiljutises kirjas sekti Londoni harule, et saientoloogia päästis tema elu. Audiitori ülesanne on aidata teisi saientolooge intensiivsetel eneseanalüüsidel. Abiks on e-meetri nimeline elektrooniline seade, kirjutab People. 

„Just seda ma olingi otsinud. Seda puuduvat tükki. Äkki tundus kõik nii selge,“ kirjutab Isabella Cruise. Neiu tänab oma isa Tomi, aga ka isa õde Cass Mapotheri. „Oleksin omaenda probleemidesse uppunud, kui teid poleks olnud mind toetamas ja mind algul abistamas. Praegusesse seisu jõudmiseks läks mul vaja kogu peret ja organisatsiooni.“ Bella tänas ka COBi ehk kiriku nõukogu esimeest David Miscavige'i ja saientoloogia asutajat L. Ron Hubbardit.