Foto: Doug Peters / Scanpix
Inimesed
28. märts 2019, 12:04

Miks olid prints Harry ja hertsoginna Meghani abielu esimesed kuud nende jaoks keerulised? (1)

Sussexi hertsoginna ja prints Harry tähistavad peagi oma esimest pulma-aastapäeva. Terve maailm on jälginud 2017. aasta novembris kihlunud paari suhet kullipilgul. Enne tähtpäeva täitumist on paar jõudnud ohtralt reisida, kolida uude koju ning tervitada siia ilma ka oma esimest last. Hoolimata nende elude pöörastest keerdkäikudest on Meghan ja Harry ikka veel kõrvuni üksteisesse armunud, kuid miks osutusid siis nende abielu esimesed kuud nii keeruliseks?

Meghan ja Harry alustasid oma abiellu suure skandaaliga, kui naise isa Thomas Markle ja õde Samantha Markle otsustasid tabloidide vahendusel tema elu kohta kõlakaid levitama. Nende teod polnud Meghani jaoks ainult alandavad, vaid avasid ukse ka rassistlikele ja seksistlikele netikommentaatoritele, kes asusid endist näitlejat ahistama, kirjutab Cheat Sheet.

Lisaks on Meghan pidanud rinda pistma ka kuulujuttudega, mille kohaselt on ta keerulise iseloomuga, kuigi kuninglikku perekonda abiellunud naine oli lihtsalt kohanemas uue elu ja uue reeglitega. Sellest tingitud stress ja lapseootus ei teinud abielu esimesi kuid sugugi lihtsaks.

Prints Charles võib ju olla Suubritannia uus kuningas, kuid ta on samas ka isa, kes on olnud nii keerulises kui ka edukas abielus. Seega on Charles olnud ideaalne inimene andmaks oma pojale ja miniale nõu. Charlesi 70. sünnipäeva puhul valminud dokumentaalfilmis väitis filmitegija John Bridcut, et õnnetu abielu printsess Dianaga aitas mehel olla Sussexi hertsogile ja tema abikaasale toeks. Bridcut seletas, millist nõu ta oma pojale ja tema värskele mõrsjale andis.

"Tema läheneb asjale nii, et tööga tuleb lihtsalt edasi minna. Ta ei lisaks sellele midagi. Tema suhtumine on, et mõned rünnakutest olid ebaõiglased. Tema kehtestaks ennast ja jätkaks sõduri kombel töö tegemist, nii on ta ka teinud ja see on ka vilja kandnud. Charles on äärmiselt toetav," lausus Bridcut. "Ta ei reklaami seda ise, kuid ta on väga tundlik mees ja olen seda palju ka oma silmaga näinud."