Toona veel Geri Halliwelli nime kandnud Geri Horner 2012. aastal Londoni suveolümpiamängude lõputseremoonial. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
27. märts 2019, 12:30

Geri Halliwell kirjeldas, mis tunne on naisega seksida (4)

Daily Maili allika väitel kavatseb Spice Girlsi lauljatar Geri Horner (endine Halliwell) avalikult eitada oma ansamblikaaslase Mel B väiteid nende kahe seksuaalvahekorrast. Kuid selgub, et endine Sexy Spice on oma lesbilistest kogemustest avalikult rääkinud.

Daily Mirror tuletab oma lugejatele meelde, et Geri pajatas naisega seksimisest 2003. aastal skandaalse USA raadiodiskori Howard Sterni intervjuus.

Lauljatar rääkis, et oli korra naisega seksinud, kuid mõistnud kiirelt, et ta pole ikkagi hingelt lesbi. „Tisside vastu pole mul midagi, aga see teine asi pole ikka minu rida,“ nentis Geri. „Mulle see lesbivärk ei meeldinud. See kuulub eksperimenteerimise juurde,“ väitis Spice Girl ning lisas, et oli tookord purjus.

Oma partneri isikut keeldus Geri avaldamast, kuid avaldas arvamust, et toogi polnud lesbi. 

Mel B paljastas enda ja Geri väikese vallatuse Piers Morgani uues jutusaates. Saatuse iroonia: Geri on kunagi Morgani intervjuus nimetanud Mel B-d seksikaimaks vürtsitüdrukuks ning ülistanud tema seksikaid ihuvorme!