Katrin LustFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
27. märts 2019, 11:46

Katrin Lust: ma ei tea, kui kaua ma „Kuuuurijat“ teen – kas tahan teha midagi muud või minna poliitikasse? (22)

Käesoleval telehooajal TV3 eetrist Kanal 2 kolinud ülimenuka saate "Kuuuurija" juht Katrin Lust tähistab täna oma 37. sünnipäeva. Hiljuti Naistelehele antud intervjuus ei osanud naine hinnata, kas praegu on käes tema loominguline tippaeg või mitte.

"Mis asi on tipp?" küsib Katrin. "Keskkooli lõpetades tundus mulle, et kooli lõpetamine oligi tippsaavutus. Ülikooli saades tundus, et midagi raskemat enam ületada pole. Daily Mirroris näis, et enam paremaks minna ei saa. Siis tuli "Kuuuurija"... Ma ei tea, mis on tipp. Ma ei tea ju täna, kui kaua ma seda saadet teen. Kas tahan teha midagi muud või minna poliitikasse? Ma ei tea, mis plaani jumal mulle annab. Minu jaoks võib olla tipp ka laste kasvatamine."

Katrin tunnistas, et tema bioloogiline kell tikub ja laste adopteerimisest mõtleb ta iga päev. "Lihtsalt kiire on olnud, aga see mõte kaigub mu peas iga päev." Just seepärast polegi mõtet temalt küsida, kas praegu on tema tippaeg: "Minu tipp võib olla hoopis see, et olen maailma parim ema."

"Tead, jumal on minu eest nii hästi hoolitsenud," nentis Lust. "Kõik, mis on tundunud õudse kannatuste rajana, on lõpuks ennast ära tasunud. Olen tagasi vaadanud, mõelnud ja tänanud võimaluse eest raskuseid ületada. Võtan vastu, mida maailm mulle annab. Ma elan. Kõik inimesed peaksid kasvõi kord elama."

Meestes ta enda sõnul pettunud ei ole :" Mulle on isegi öeldud, et olen aseksuaalne. Kusjuures mulle tuleb iga päev meestehordidelt meeletult kutseid ja komplimente, milline kaunitar ma olen. Nii et kuigi mind avalikkuse ees pekstakse, siis egolaksu saan just neilt. Ometi arvan, et see nõuab omamoodi julgust seista Katrin Lusti kõrval. Seda kraami, mis minu suunas ikka lendab, on palju – ja kõik saavad pihta."

Loe lähemalt Naistelehe intervjuust Katrin Lustiga!