Kaja KallasFoto: Tiina Kõrtsini
Poliitika
26. märts 2019, 23:01

VIDEO | Kaja Kallas: oleksin valmis pakkuma Jüri Ratasele peaministritooli (316)

Valimistel enim hääli saanud Kaja Kallas tunnistas ETV saates "Esimene stuudio", et on nõus loobuma peaministrikohast Keskerakonna esimehe Jüri Ratase kasuks. 

Kaja Kallas rääkis ETV saates "Esimene stuudio", et on viimasel ajal rääkinud paljude inimestega, eelkõige Keskerakonnast, kellele ei meeldi praegu kõnelusi pidava kolmiku võimaliku koalitsiooni sünd. Samas tunnistas Kallas, et keegi ei ole konkreetselt öelnud, et nad hääletaksid Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsiooni vastu, vahendab ERRi uudisteportaal

Kui saatejuht Johannes Tralla küsis Kallaselt, kas ta on nõus loovutama peaministritooli koalitsioonikõneluste nimel, vastas poliitik, et kuigi Reformierakonnaga pole seda võimalust arutatud, on ta isiklikult nõus seda tegema. 

"Te küsisite minu isiklikku tunnetust, et kas mina isiklikult oleksin valmis loobuma. See tunduks täiesti ebaloogiline, arvestades, et ma sain poole rohkem hääli ja me saime ka palju rohkem kohti, aga mina isiklikult, jättes kõrvale, et me ei ole seda tegelikult erakonnas arutanud, oleksin valmis seda kaaluma, jah. Aga ma ei ütle, et ma seda praegu saan teha, sest me ei ole seda arutanud," rääkis Kallas.

Vaata pikemalt videost!