Foto: Kalev Lilleorg
Inimesed
26. märts 2019, 14:34

Räpipunt Hekdik tunnistab: saime õppetunni, meie eesmärk polnud „Kolmeraudse“ looga Varro Vooglaiu perekonda mõnitada ega rünnata (156)

Möödunud neljapäevase "Kolmeraudse" ümber plahvatas skandaal, kuna ühte saatesse oli kutsutud nii Varro Vooglaid kui ansambel Hekdik, kelle loomingu sõnades leidub vägagi solvavaid lauseid Varro Vooglaiu ja tema perekonna kohta.

"Kolmeraudse" produtsent Olavi Paide selgitas eile, et antud situatsioon ei olnud tahtlikult tekitatud: Hekdiku esinemine selles saates lepiti kokku juba kuu varem, kuid Vooglaiu osalemine selgus vaid päev enne saadet. Paide vabandas Hekdiku ees, et see poliitilisse kodusõtta kisti. 

Hekdik ise ei soovinud eile olukorda kommenteerida, kuid nüüd otsustasid naised siiski seda teha:

"Et kõlama ei jääks ainult Varro poolt konstrueeritud versioon olukorrast, olime sunnitud ikkagi oma saates osalemist kommenteerima," kirjutasid nad.

"Kindlasti ei ole antud loo puhul olnud eesmärgiks rünnata ega mõnitada Varro perekonda. Kahju, et antud väärtõlgendus on fookuse loo muudelt aspektidelt ära juhtinud. Rohkem me seda teemat kommenteerida ei sooviks. Oleme asjast omad järeldused teinud ja õppetunnid kätte saanud. Keskenduksime nüüd muusikale," sõnasid nad.