"Hommikusöök staariga" - Uudo Sepp; Anu Saagim; Sushi Plaza Tallinna kesklinnas Narva mnt. 6
Elu
27. märts 2019, 16:06

VIDEO | HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | Palju õnne sünnipäevaks, Uudo Sepp! (35)

Superstaar Uudo Sepp tähistab 28. märtsil oma 22. sünnipäeva. Kutsusin Saaremaa poisi sel puhul hommikusöögile Tallinna kesklinnas asuvasse Sushi Plazasse. Restoran on Uudo üks lemmikkohtadest, sest siin valmistatakse tema lemmikrooga - lõhe-avokaado doni, mis koosneb värskest lõhest, avokaadost, riisist ja värksest salatist tahini ja teriyaki kastmes. See viib lausa keele alla!

Sushi Plaza pakub uhkusega Tallinnas kõige suuremat valikut originaalset ja klassikalist sušit ja tõusis kohe pärast avamist 2013. aastal tähena kohalikku restoranitaevasse. Juba esimese tegevusaasta jooksul sai ühest restoranist kaks ning 2018. aasta lõpuks saavad sušisõbrad nautida maki’t, mis viib lausa keele alla, tervelt neljas restoranis ja ka väliterrassiga katusekohvikus, mis asub elust pulbitsevas kesklinnas.

"Vaheldusrikkus lisab elule värvi ja mis puutub põnevatesse maitsekooslustesse, siis meie köögis on neid varuks rohkem kui küll," pajatab restorani üks asutajatest Maksim Kartševski. Ja tõepoolest, suurepärane teenindus kumab läbi kõigest – alates mitmekesisest toiduvalikust kuni sooja vastuvõtuni, mis ootab juba restorani sisse astudes.

Uudo koos esimesse klassi mineva vend Karretiga

Uudo meenutas meie meeleolukal hommikusöögil oma värvikaid lasteaia mälestusi, koolipõlve ja gümnaasiumi aega. Selgus et Uudo on ka väga luulelembeline ja kirjutanud värsse juba viiendast klassist saaka. 

Uudo tunnistab, et on kooli ajal olnud hüperaktiivne poiss, kellega pidevalt juhtus midagi - nii head, kui halba. Õnneks on tema pere olnud väga kokkuhoidev ja toetav ning kui poisil on olnud muresid, siis on need lahenduse leidnud just tänu väga lähedasele vanemale õele, kellele võib südame pealt alati kõik ära rääkida. 

Vaata videot!

Pikemat intervjuud Superstaari-Uudoga loe juba homsest Õhtulehest.