Jennifer LopezFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
26. märts 2019, 12:57

Jennifer Lopezi arvates on alla 33aastased mehed täiesti kasutud (9)

49aastane latiinodiiva Jennifer Lopez kuulutas Tinderi armuabisaates „Swipe Sessions“, et alla 33aastastest meestest pole vähimatki tolku.

Lopez aitas saates 29aastasel kantrilauljal Brooke'il Tinderi kaudu kallimat otsida. Brooke kuulutas, et tahab tõelist meest, kes oskab puid raiuda. Jennifer oli Tinderis potentsiaalseid kosilasi sõeludes halastamatu. Sule sai sappa kutt, kelle iseloomustuses seisis: „Kui sa hoiad ketšupit külmkapis, ei saa meist asja.“ Kuid Lopez põlgas ära ka 29aastase Maurice'i - puhtalt vanuse tõttu.

„Alla 33aastased mehed on täiesti kasutud,“ kuulutas lauljanna, kes kihlus äsja endise pesapalluri Alex Rodriguezega (43), kuid kelle varasemate kavaleride hulka on kuulunud ka temast märksa nooremaid mehi, nagu näiteks tantsija Casper Smart, kes on Lopezist 18 aastat noorem.

Daily Mirrori teatel on Lopezi kommentaar äratanud sotsiaalmeedias ohtralt pahameelt - mõne arvates on Jennifer kibestunud, mõni süüdistab teda seksismis ning paneb südamele: mis siis, kui keegi meesstaar niimoodi naistest räägiks?

The Suni intervjueeritud New Yorgi suhteekspert dr Jane Greer väidab, et Lopezil võib õigus olla, juhul kui eesmärgiks on leida püsipartner, mitte põgus suhe. „Mehed ei pruugi enne 30. eluaastate algust karjääri rajatud saada ning tunda majanduslikku stabiilsust, mis aitab neil end elus kindlamalt tunda.“ 30. eluaastais mehed on saavutanud tänu kogemustele ja edule püsisuhteks vajaliku küpsuse. „Vahel näed meest, kel on olnud mitmeid suhteid, kuid kes 30. aastate algul kohtab äkki mõnd naist ja on valmis temaga abielluma,“ seletab dr Greer.