Reimo Sagor filmis "Võta või jäta"Foto: Kaader filmist
Film
26. märts 2019, 08:54

Mängufilm „Võta või jäta“ võitis Prantsusmaal parima filmi auhinna (2)

EV100 mängufilm „Võta või jäta" võitis Prantsusmaal d'Aubagne rahvusvahelisel filmifestivalil parima filmi auhinna ehk Grand Prix. Kahekümnendat korda toimuv filmifestival on kuulus selle poolest, et keskendub filmide muusikale.

„Mul on väga hea meel, et selle filmi minimalistlikku muusikat on oma ala professionaalide poolt märgatud. On juba iseenesest suur au olla valitud selle festivali võistlusprogrammi, mis on pühendunud just filmimuusikale. Film võeti ka publiku poolt väga hästi vastu. Saalid olid täis ja filmijärgses küsimuste vastuste voorus esitati palju huvitavaid küsimusi. Hiljem festivali jooksul oli tunda, et film läks paljudele inimestele tõeliselt korda.” kommenteeris festivalil kohapeal käinud filmi helilooja Sten Šeripov.

 

„Võta või jäta" on praeguseks võitnud preemiaid ja osalenud Poola, Saksamaa, Prantsusmaa, Luxemburgi, Hollandi, Rootsi, Belgia, India, Ameerika filmifestivalidel. „Võta või jäta" on saadaval DVD'l ja Telia videolaenutuses, kirjutab Allfilmi produtsent Madis Tüür saadetud pressiteates.