Grete PaiaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
25. märts 2019, 16:02

Tubli tüdruk! Grete Paia sai juhiloa: hakkasin leppima, et võin juhilubadest vaid und näha (3)

Lauljatar Grete Paia jagab Instagramis rõõmu, et on lõpuks kätte saanud juhiloa. Esimest korda läks ta autokooli aastal 2013 Kuressaares, paljastab ta. 

"Kuna aga tollal olin sunnitud pea kuu aja möödudes Tallinna kolima, siis jäid mu autokooliõpingud olude sunnil soiku. Plaanisin küll suviti asjaga tegeleda, kuna oli selge, et ülikooli kõrvalt ma naljalt koju Kuressaarde ei jõua, ent tiheda esinemisgraafiku tõttu ei õnnestunud mul lõppkokkuvõttes sinna piisavalt tihti ka suviti sõita, ning naljatades juba hakkasingi leppima sellega, et ma võin juhilubadest ilmselt vaid und näha," kirjutab Grete Instagramis.

Möödunud kevadel kutsus Autosõit teda üle Tallinna autokooli ja sügise lõpus hakkas Grete asjaga tõsisemalt tegelema. "Mäletan, kuidas pühade paiku kodus olles kuulasin päevad läbi e-õppe loenguid. Minu jaoks muutis e-keskkonnas õppimine kogu protsessi oluliselt mugavamaks ja lihtsamaks. Õppisin teooriat täpselt mulle sobival ajal ja kohas. Kui end möödunud aasta lõpus ikka korralikult käsile võtsin ja asjaga tegelema hakkasin, siis läks kõik väga kiiresti — mõne kuuga sai asi tehtud. Jäin väga rahule ka oma sõiduõpetaja Jaanus Madissooga, kes on tohutult muhe, rahulik ja äärmiselt tore. Tänu temale tunnen end liikluses kindlalt ja mugavalt."

View this post on Instagram

Yeahhh!😝😎🚗💨 Finally did it!😂 Tegelikult läksin ma esimest korda suure hurraaga autokooli juba Kuressaares 2013. aastal koos paljude klassiõededega. Kuna aga tollal olin sunnitud pea kuu aja möödudes Tallinna kolima, siis jäid mu autokooliõpingud olude sunnil soiku.🙄😔 Plaanisin küll suviti asjaga tegeleda, kuna oli selge, et ülikooli kõrvalt ma naljalt koju Kuressaarde ei jõua, ent tiheda esinemisgraafiku tõttu ei õnnestunud mul lõppkokkuvõttes sinna piisavalt tihti ka suviti sõita, ning naljatades juba hakkasingi leppima sellega, et ma võin juhilubadest ilmselt vaid und näha.🤪 Niiviisi see asi venima jäigi, kuniks @autosoit mind möödunud kevadel Tallinna autokooli üle kutsus.🤩 Vähe tõsisemalt hakkasin asjaga tegelema alles sügise lõpus ning mäletan, kuidas pühade paiku kodus olles kuulasin päevad läbi e-õppe loenguid. Minu jaoks muutis e-keskkonnas õppimine kogu protsessi oluliselt mugavamaks ja lihtsamaks.🤓 Õppisin teooriat täpselt mulle sobival ajal ja kohas. Kui end möödunud aasta lõpus ikka korralikult käsile võtsin ja asjaga tegelema hakkasin, siis läks kõik väga kiiresti — mõne kuuga sai asi tehtud. Jäin väga rahule ka oma sõiduõpetaja Jaanus Madissooga, kes on tohutult muhe, rahulik ja äärmiselt tore. Tänu temale tunnen end liikluses kindlalt ja mugavalt.🙏🏻☺️ #autosõitoü #autosõit #juhiluba #driverslicense #loadsuvekskätte #naelkummi

A post shared by Grete Paia (@gretepaia) on