Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 28. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Raske on hetkes püsida, mõtted kisuvad mineviku radadele. Võib-olla mõtled kellegi peale, keda sa ammu näinud ei ole, kuid kes omal ajal suutis sind väga õnnelikuks teha.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Üsna keeruline on kokkuleppeid sõlmida ja koostööd teha, eriti juhul, kui tegu on äriasjadega. Pead alailma teisi kontrollima – nad ajavad pidevalt midagi segamini.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

On rohkem unistamise kui tõsise tegutsemise päev. Kuna lähed mõtteis kuhugi kaugele unistustemaale uitama, ei taha maised asjad niisama lihtsalt õnnestuda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aja jooksul on mõndagi muutunud. See, milles kunagi said raudkindel olla, on nüüdseks valeks tunnistatud. Reeglid, mida lapsena õppisid, ei pruugi enam kehtida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ole kannatlik, kuula ära, kui keegi tuleb sulle oma muresid kurtma. Ka juhul, kui sulle tundub, et tegelikult pole tal põhjust virisemiseks, ootab ta sinult head ja toetavat sõna.

Neitsi

23. august – 22. september

Kuumad tunded panevad fantaasia tööle. Kui oled armunud, mõtled kallimast kõrgelennuliselt, näed teda ideaalsena. Sul ei tule pähegi, et tal on ka halbu omadusi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Pole kuigi lihtne igapäevatööle keskenduda ja vigu vältida. Eriti juhul, kui pead märkama detaile, näiteks parandama kirjavigu või tegelema raamatupidamisega.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kujutlusvõime on lennukas, ent sa ei tohiks piirduda pelgalt unistamisega. Proovi oma head ideed loomingulisse vormi valada, kirjuta või maali, pildista loodust vms.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled õnnest pöörane, kui saad päeva armastatuga veeta – temaga koos on nii lõpmata hea olla! Sa ei pelga oma tundeid väljendada, külvad kallima hellustega üle.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Küllap saad kergemini tavapärasest kidakeelsusest ja napisõnalisusest üle. Suudad sõnadesse panna isegi õrnad tunded, mida sa südame põhjas tunned.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Mööda poode uidata, eriti aga netipoodides surfata on ühest küljest tore ja teisalt ohtlik. Sulle jääb palju ilusaid asju silma, ostes ei pruugi sa mõistuse piiresse jääda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Aeg ei pruugi kuigi tegusaks kujuneda. Kui sa juba hommikupoolikul kauemaks voodisse vedelema ja unelema jääd, siis võib juhtuda, et saadadki päeva unistades õhtusse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel aastaringil mängivad sõbrad ja mõttekaaslased olulist rolli. Nendega tasub olla aus, iga hinna eest konfliktide vältimine toob olukorra, kus kogud pinge enda sisse ja see ei mõju hästi. Töise eduni jõudmine eeldab enesedistsipliini. Pead küll pingutama, see-eest saavutused toovad kestva edu.