Mammu CoutureFoto: Erlend Staub
Elu
24. märts 2019, 20:29

VIDEO | TFW 2019 | Mammu Couture loomingusse on põimitud mänglev arrogantsus

Eile õhtul jõudis moesõprade ette kevadise Tallinn Fashion Weeki viimane vaatus, mis tõi lavale nii pöörased loovhuligaanid ja moemaailma värsked trendid, aga ka ülima naiselikkuse ning ühe pulmakleitide kollektsiooni. Tartu moepubliku ette astusid BRAND NO.8, Diana Arno, Katrin Aasmaa, Aldo Järvsoo, Triinu Pungits ja Mammu Couture.Märtsikuine Tallinn Fashion Week kulmineerus eile õhtul Tartus hotellis Lydia ning pakkus nii Tallinnast kui Tartust kohale saabunud huvilistele kütkestavat moemängu. 
Mammu Couture Foto: Erlend Staub

Kevadist moenädalat jäi lõpetama Mammu Couture, kelle värskesse loomingusse on põimitud nii mänglev arrogantsus kui ka pastelne ja muinasjutuline moeunelm. Brändi 50ndate-hõngulised siluetid ja tülliplahvatused on isepäised ning astuvad vastu Põhjamaade ettevaatlikule minimalismile, neid toetavad ka uhked volangid, tikandid ja sametised detailid ning lendlev ja värviline kleidiassortii.


Vaata moegaleriid ja videot!


Täna kell 12.00 avati Tartu Kaubamaja Meestemaailmas ka Tallinn Fashion Weeki pop-up ala, kuhu jõuavad müügile eksklusiivselt Kaubamaja jaoks valminud kollektsioonid TFW Tartu moeõhtul üles astunud disaineritelt. TFW pop-up jääb Tartus avatuks aprilli lõpuni (v.a 1.-7. aprill).

Mammu Couture Foto: Erlend Staub