Triinu Pungitsa moeloomingFoto: Erlend Staub
Elu
24. märts 2019, 20:15

TFW 2019 | Triinu Pungitsa uus kollektsioon on ood rohenäppudele ja metsikutele aedadele

Eile õhtul jõudis moesõprade ette kevadise Tallinn Fashion Weeki viimane vaatus, mis tõi lavale nii pöörased loovhuligaanid ja moemaailma värsked trendid, aga ka ülima naiselikkuse ning ühe pulmakleitide kollektsiooni. Tartu moepubliku ette astusid BRAND NO.8, Diana Arno, Katrin Aasmaa, Aldo Järvsoo, Triinu Pungits ja Mammu Couture.Märtsikuine Tallinn Fashion Week kulmineerus eile õhtul Tartus hotellis Lydia ning pakkus nii Tallinnast kui Tartust kohale saabunud huvilistele kütkestavat moemängu. 
undefined Foto: Erlend Staub

Triinu Pungitsa uus kollektsioon on ood rohenäppudele ja metsikutele aedadele, taimede olemasolule ja isekasvatamise rõõmule. Kollektsiooni stiil on boheemlaslik ning seda täiendavad salendavad jooned, keerukad liigendused ja mahukad taskud. Rõivaste trükimustrites valitsevad dekoratiivsed taimemotiivid, aedniku käed, lendlevad taevahobused ja aednik ise, värvimängu loovad aga hõõguv punakas oranž, taevasinine, hallikasroheline, külm roheline ning must ja valge. 

Vaata moegaleriid!

Triinu Pungitsa moelooming Foto: Erlend Staub

Täna kell 12.00 avati Tartu Kaubamaja Meestemaailmas ka Tallinn Fashion Weeki pop-up ala, kuhu jõuavad müügile eksklusiivselt Kaubamaja jaoks valminud kollektsioonid TFW Tartu moeõhtul üles astunud disaineritelt. TFW pop-up jääb Tartus avatuks aprilli lõpuni (v.a 1.-7. aprill).