Ketlin Bachmanni kollektsioonFoto: Erlend Staub
Elu
23. märts 2019, 16:18

TFW 2019 | Ketlin Bachmanni plisseetehnikas valminud kollektsioon jõudis lavale nii pehmes pastellis kui ka julges koloriidis

Eile õhtul kulmineerus kevadise moenädala Tallinna etenduste maraton ning juba täna suundub moerong Tartusse, kus leiab aset seekordse Tallinn Fashion Weeki viimane päev. Eilsel moeõhtul astusid aga värviküllaste kollektsioonidega lavale Donna Nordica, Perit Muuga, Cärol Ott, Woolish ning ühenduse Embassy of Fashion disainerid Riina Põldroos, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann.
Ketlin Bachmanni kollektsioon Foto: Erlend Staub

Märtsikuine Tallinn Fashion Week tõi teisel moeõhtul lavale põneva assortii kodumaisetest disaineritest ning kostitas pikast talvest räsitud moemeeli energilise värvivalikuga.

Teist moeõhtut jäid lõpetama ühenduse Embassy of Fashion disainerid ning sarnaselt eelnevatele moeloojatele sukeldusid ka nemad koloriitsesse värvigammasse. 

Ketlin Bachmanni kollektsioon Foto: Erlend Staub

Ketlin Bachmann esitles aga erilises plisseetehnikas valminud kollektsiooni, mis jõudis lavale nii pehmes pastellis kui ka julges koloriidis ja mustas toonis. Bachmanni uues loomingus silmab töömahukaid detaile, mis on valatud voolavateks vormideks – seeläbi sündisid haprad ja detailiküllased kleidid, mis on disaineri sõnul justkui kihilisest siidist loodud lillesülemid.

Vaata pildigaleriid!

Ketlin Bachmanni kollektsioon Foto: Erlend Staub