Aldo Järvsoo moeloomingFoto: Erlend Staub
Elu
23. märts 2019, 16:12

TFW 2019 | Aldo Järvsoo loomingus põimuvad veealuste maastike müstilised värvimängud ja kalasoomuste võimas sädelus (4)

Eile õhtul kulmineerus kevadise moenädala Tallinna etenduste maraton ning juba täna suundub moerong Tartusse, kus leiab aset seekordse Tallinn Fashion Weeki viimane päev. Eilsel moeõhtul astusid aga värviküllaste kollektsioonidega lavale Donna Nordica, Perit Muuga, Cärol Ott, Woolish ning ühenduse Embassy of Fashion disainerid Riina Põldroos, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann.
Aldo Järvsoo moelooming Foto: Erlend Staub


Märtsikuine Tallinn Fashion Week tõi teisel moeõhtul lavale põneva assortii kodumaisetest disaineritest ning kostitas pikast talvest räsitud moemeeli energilise värvivalikuga.

Aldo Järvsoo moelooming Foto: Erlend Staub

Teist moeõhtut jäid lõpetama ühenduse Embassy of Fashion disainerid ning sarnaselt eelnevatele moeloojatele sukeldusid ka nemad koloriitsesse värvigammasse.

Aldo Järvsoo loomingus põimuvad aga veealuste maastike müstilised värvimängud, kalasoomuste võimas sädelus ning veetaimede nõtke liikumine. Tema uues kollektsioonis kohtab hõljuvaid plisseekleite ja veehaldjate varrukate voogavust, siidjat veevärelust ning kalade värvikombinatsioonidest inspireeritud efektseid toone. Koos Aldo kollektsiooniga jõudsid esitlusele ka Tanel Veenre erikollektsiooni lopsakad kõrvaehted, mis täiendasid atlantilist moeloomingut troopiliste värviplahvatustega.

Vaata moegaleriid!

Aldo Järvsoo moelooming Foto: Erlend Staub