Cärol Ott disainFoto: Erlend Staub
Elu
23. märts 2019, 14:54

TFW 2019 | Cärol Ott suundus oma värskes loomingus Prangli saarele ning innustus kalameeste elust

Eile õhtul kulmineerus kevadise moenädala Tallinna etenduste maraton ning juba täna suundub moerong Tartusse, kus leiab aset seekordse Tallinn Fashion Weeki viimane päev. Eilsel moeõhtul astusid aga värviküllaste kollektsioonidega lavale Donna Nordica, Perit Muuga, Cärol Ott, Woolish ning ühenduse Embassy of Fashion disainerid Riina Põldroos, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann.
Cärol Ott disain Foto: Erlend Staub


Märtsikuine Tallinn Fashion Week tõi teisel moeõhtul lavale põneva assortii kodumaisetest disaineritest ning kostitas pikast talvest räsitud moemeeli energilise värvivalikuga.

Cärol Ott disain Foto: Erlend Staub

Perit Muuga moeshowle järgnenud etendus tõi aga lavale kodumaise moeskeene uuemad tegijad. Disainer Cärol Ott, kelle omanimeline bränd astus Tallinn Fashion Weeki lavale esmakordselt, suundus värskes loomingus Prangli saarele ning innustus möödunud sajandi alguspoolel tegutsenud kalurite elust. Moepubliku ette jõudis julge ja efektsete vormilahendustega kollektsioon, kus pilgupüüdjaiks olid nii efektsed värvitoonid kui ka unikaalne stilistika. Disainer keskendub pärimuskultuuriliste omapärade ja käsitöövõtete toomisele tänapäeva – näiteks oli osa eile näitamisele tulnud kangastest kootud just Prangli saarel, kasutades selleks saja-aastaseid kangastelgi.

Cärol Ott disain Foto: Erlend Staub