Madis Räästas aka Baari-Madis
Elu
23. märts 2019, 12:43

BAARI-MADISE BLOGI | Uskumatu, kui kuradima silmakirjalik poliitik see Kohuke on! (11)

Eelmine nädal pole millegi suure, rõõmsa ja positiivsega meelde kahjuks jäänud. Õnnetused ja tragöödiad täidavad ajalehtede külgi. Ei tea, kas peaks kõik puhkused tühistama, kuna usk Boeingusse on kadunud? Suures hirmus vältima reisi Uus-Meremaale? Ja ka Eesti tulevik on saamatute poliitikute käes, kellel vaid oma isiklikud huvid mängus. Ausaid sportlasi karistatakse patustajate tegude pärast jne., jne. Kaua võib? Kõike seda jama lugedes tahaks karjuda ja vaid roppusi kribada artiklite alla. Julge hundi rind on tema nägu ja pigem elan ennast välja oma blogis."Ei saa mitte vaiki olla..." Kõik, mis mind on neid haigeid uudiseid lugedes minusse kirpeldama jäänud, on vaja välja endast saada. Ma ju ekspert mitte milleski ja suudan arvamuse anda kõiges kõigile ehk siis loll kui lauajalg. Aga  mis võiks küll olla mu anonüümne kommentaatori nimi, kui ma kunagi tahaks oma pahameele kommentaariumites välja elada? PD-KEI? Marthelbeke? Mati  S

Eelmine nädal pole millegi suure, rõõmsa ja positiivsega meelde kahjuks jäänud. Õnnetused ja tragöödiad täidavad ajalehtede külgi. Ei tea, kas peaks kõik puhkused tühistama, kuna usk Boeingusse on kadunud? Suures hirmus vältima reisi Uus-Meremaale? Ja ka Eesti tulevik on saamatute poliitikute käes, kellel vaid oma isiklikud huvid mängus. Ausaid sportlasi karistatakse patustajate tegude pärast jne., jne. Kaua võib? Kõike seda jama lugedes tahaks karjuda ja vaid roppusi kribada artiklite alla. Julge hundi rind on tema nägu ja pigem elan ennast välja oma blogis."Ei saa mitte vaiki olla..." Kõik, mis mind on neid haigeid uudiseid lugedes minusse kirpeldama jäänud, on vaja välja endast saada. Ma ju ekspert mitte milleski ja suudan arvamuse anda kõiges kõigile ehk siis loll kui lauajalg. Aga  mis võiks küll olla mu anonüümne kommentaatori nimi, kui ma kunagi tahaks oma pahameele kommentaariumites välja elada? PD-KEI? Marthelbeke? Mati  Suusk? Jüripäev? Ahh, mis mul ikka varjata! Oma nägu, oma tegu, oma  nimi. Ma ei karda kedagi!Jüri Ratas ütles, et Eesti Vabariigis ei ole kohta kellegi diskrimineerisele usutunnistuse, rahvuse, päritolu, ega mistahes muul alusel. USKUMATU, kui kuradima silmakirjalik poliitik ta on! See on muidugi minu isiklik arvamus, sestap pole tegu rünnakuga - igaks juhuks ütlen, sest eestlased on kõik ju lumehelbekesed.   

Ise moodustab see Ratas valitsust EKRE'ga, kelle vaated muulaste ja vähemuste suunas ei ole just kõige sõbralikumad. Ja siis lisab veel, et sellisele teguviisile tuleb täie tõsidusega reageerida. Kuidas ta kavatseb seda  teha? Andes platvormi erakonnale, kes süüdimatult on avalikult kiusaja rollis olnud. 

Tegelikult mind poliitika üldse ei huvita. Aga kommenteerida ning vinguda on isu küll. Lihtsalt kahju, et Kohuke ei suuda oma kaotusest üle saada. Kohe näha, et ta ei ole pädev olema peaminister. Kui see peaks paika, siis rahvaks oleks valimistel seda ka näidanud. Aga seda ei juhtunud. Härra sai jalgevahe magusaks peaministri rollis ja nüüd on kui jonnakas laps ega suuda oma  mänguasjast lahti lasta. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99