Roseanne Barr ja Sarah Gilbert komöödiasarjas. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
23. märts 2019, 13:00

Roseanne süüdistab oma karjääri kokkuvarisemises ekraanitütart (1)

Telekanal ABC tegi mullu lõpu Roseanne Barri menusarjale „Roseanne“, kuna näitlejanna oli sotsiaalmeedias kostitanud rassistlike kommentaaridega Barack Obama endist abi. Toona puistas Barr endale tuhka pähe, kuid nüüd laulab ta hoopis teist laulu.

Barr ajas esmalt süü kange unerohu kaela, kuid rääkis mulluses intervjuus, et oli pöördunud Jumala poole kibeda kahetsusega ning valmisolekuga kõigi tagajärgedega vapralt silmitsi seista. Kuna „Roseanne'i" uus hooaeg oli olnud tohutult menukas, said selle näitlejad ABC-lt uue sarja nimega „The Conners“.

Jaanuaris väitis Barr, et oli saanud sule sappa oma juudi päritolu ja Iisraeli-meelsuse tõttu. Hiljutises Washington Posti intervjuus polnud koomiku meeleparandusest enam juttugi, vahendab New York Post. Barr süüdistas „Roseanne'i“ hukus hoopis näitlejanna Sara Gilbertit, kes mängis sarjas tema tütart.

Barr pani Gilbertile süüks, et too nimetas oma Twitteri säutsus Barri kommentaari Valerie Jarretti kohta jõletuks. „Gilbert hävitas oma säutsuga kogu sarja ning minu elu,“ väitis Roseanne.