Deana NoopFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
22. märts 2019, 11:54

Juutuuber Deanabanana avastas, et Nublu hitt võib rääkida temast (1)

Deana Noop ehk Deanabanana postitas Youtube'i video, milles arutleb, kas Nublu lugu "tmt (tujud mitte tunded)" võib rääkida temast.

"Olin 2018. aasta suvel Reketi muusikavideo võtetel. Ta lubas mul vlogida, aga ei lubanud mul seda enne üles panna, kui ta video väljas on. Veebruaris nägin kedagi, kes oli samuti võtetel ja on videoga palju rohkem kursis kui mina." Deana küsimusele, mis on muusikavideost saanud, vastas ta, et erinevatel põhjustel jäi see poolikuks ning seda ei filmitud lõpuni.

Juutuuber hakkas meenutama, mis videoklippe tal sellest ajast on, kuni talle meenus, kuidas Reket improviseerib kohapeal read "Ta ütles mulle, et on vlogger, ma ütlesin, et mul on poogen".

Nublu laul "tmt (tujud mitte tunded)", kus ta kasutas sama fraasi, ilmus 2018. aasta novembris. "See ei ole fakt, aga kuna videoklipp on filmitud kuid enne, kui Nublu laul välja tuli, ja Nublu ja Reket teevad koos laule, siis on võimalik, et selle fraasi autor on hoopis Reket, kes võib-olla mõtles selle fraasi välja siis, kui minu kaamera talle näkku pandi ja ta samal ajal mu kõrval istus."