Foto: Alva Galim
Saund
21. märts 2019, 09:08

Mitmekülgne eestlanna: modell Alexandra Elizabeth Ljadov annab välja debüütsingli

Juba 16-aastasena maailma modellindusega vallutama läinud nooruke eestlanna Alexandra Elizabeth Ljadov on nüüd enda jaoks avastanud muusikamaailma ja astub artistina Majorlilkween avalikkuse ette juba nädala pärast. Räpilüürika persoon Majorlilkween on vägagi värskendav tuul (Eesti) muusikamaastikul, keda on nii isiksusena kui julge tekstikasutuse poolest võimatu märkamata jätta.

Viie aasta jooksul on 21-aastane Alexandra võtnud osa lugematutest moeshowdest ja olnud nii kampaania- kui ka kaanenägu mitmetele kõrgeprofiililistele moebrändidele ja -ajakirjadele nagu näiteks Saint Laurent, Agent Provocateur, Vogue ja Elle. Kui varem on mitmekülgselt andekas neiu oma loomingulist poolt väljendanud visuaalse pildi läbi ja loonud nii enese tarbeks kui tellimustööna erinevaid meeleolu-, moe- ja muusikavideoid, siis nüüd tundis ta, et aeg on küps otsesemaks sõnaliseks pöördumiseks:

“Mu tee muusika juurde sai alguse sõpradega naljatades freestyle’imisest. Tänaseks on sellest kujunenud sõltuvus, sest enese emotsioonide ja mõtete teksti panemine on minu jaoks kui teraapia. Olen valmis oma mõtteid maailmaga jagama.“

Debüütsingel „Bound“ ilmub 28.märtsil. Looga koos ilmub ka video, mille lavastaja ja kaasmonteerija Alexandra ise on.