Eesti parimaid alkoholivabu kokteile segab Laur Iherman NOA restoranist (1)
Võistluse teise koha saavutas kokteilivõistluste raudvara, Hirja Niit Kalevi Jahtklubi restoranist. Väärikale kolmandale kohale võistles end finaalis Heleen Välba Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni Koolituskeskusest. Parimaks noorbaarmeniks kuni 24 eluaastat (kaasa arvatud) alkoholivabade kokteilide valmistamises tunnistati Kris- Marii Kaska, taas Kalevi Jahtklubi restoranist. Kõige veatuma tehnilise soorituse tegi Diana Tšistjakova restoranist Kaks Kokka.
Võistlusel osales 20 parimat kokteilivalmistajat üle Eesti, keda hinnati nii joogi valmistamise tehnika kui ka maitse osas. Eriliseks väljakutseks võistlejatele oli aga kokteili madala kalorsuse saavutamine, kokteilis ei tohtinud olla üle 65 kcal/100 ml kohta. Kokteile hindasid Eesti tunnustatumad sommeljeed ja kokad ning teiste asjatundjate seas oli ka kulturist Ott Kiivikas.
Kommentaarid