Foto: Alastair Grant / POOL / AFP / Scanpix
Inimesed
20. märts 2019, 10:14

Kuninglik järelkasv: kas tõesti on ka printsess Eugenie lapseootel? (4)

Kuninganna Elizabeth II lapselaps ja Yorki hertsogi Andrew' noorem tütar printsess Eugenie võib peagi teatavaks teha rõõmsa uudise. Nimelt on kuninglikes ringkondades ringlemas kõlakad, et Briti troonipärilusjärjestuses üheksandal kohal olev kaunitar on lapseootel.

Väljaande Express ajakirjaniku sõnul on mitmeid vihjeid, mis viitavad printsessi rasedusele. Esiteks on Briti suurima veebipõhise ennustusportaali Ladbrokers hinnangul kõige tõenäolisem, et just Eugenie on see, kes järgmisena kuningliku perekonna järelkasvu suurendab. "Kuna Meghani esimene laps on tulekul ja Kate'i neljanda raseduse tõenäosus muudkui kahaneb, oleme me taaskord panustanud Eugenie peale," seletas portaali esindaja Alex Apati.

Yorki hertsoginna Sarah Ferguson ütles ka hiljutises intervjuus, et temast saaks suurepärane vanaema. Printsessi ema jagas uhkusega, et kirjutas omal ajal lasteraamatut ning ta on alati olnud veidi lapsik, sest pole kunagi täiskasvanuks saanud.

Printsess Eugenie tegi Instagramis postituse, mis on paljude arvates aga kõige suuremaks vihjeks tema rasedusele. Sinivereline jagas aasta tagust pilti endast ja oma abikaasast Jack Brooksbankist: "On alles aasta olnud ja kui põnev tuleb 2019." Kuninglikud fännid lugesid ridade vahelt välja, et printsess viitab sellega sündivale lapsele.

Samuti on sahistatud, et hertsoginna Catherine on neljandat korda rase, kuid see pole väga tõenäoline, sest naine on pidevalt liikvel ja beebikõhust pole ühtegi jälge. Meghan Markle sünnitab mõne nädala pärast ja seega saab kuninglik perekond tervitada peagi oma uusimat liiget.

Jack Brooksbank ja printsess Eugenie abiellusid 12. oktoobril 2018. Pea kümme aastat koos olnud paar pidas maha uhke pulmapeo, mida väisasid nii kuningliku perekonna liikmed kui ka A-kategooria staarid. Vaid kolm päeva pärast nende pulmi teatasid prints Harry ja hertsoginna Meghan, et nende perre on sündimas esimene laps.

Foto: Steve Parsons / Scanpix