Jeff Bezos ja tema abikaasa MacKenzie teatasid aasta algul oma abielu purunemisest. Väidetavalt tahtis Bezos selle sammuga ette jõuda National Enquirerist, kel oli plaanis avaldada 11leheküljeline paljastuslugu Amazoni bossi salasuhtest. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. märts 2019, 11:30

Bezose armukese vend tunnistab 200 000 dollari saamist kõmulehelt

Maailma rikkaima mehe Jeff Bezose armukese vend Michael Sanchez tunnistab, et just tema lekitaski kõmulehele National Enquirer salapaari intiimse kirjavahetuse. Tasuks sai ta 200 000 dollarit. „Sõlmisin lepingu saatanaga,“ nendib Michael.

Wall Street Journal kirjutas teisipäeval, et National Enquireri emafirma AMI maksis Michael Sanchezele 200 000 dollarit, et ta Amazoni bossi Bezose ja Lauren Sanchezi salaromansi kohta asitõendeid tooks. Sel moel sai kõmuleht avaldada paarikese intiimse sisuga sõnumeid. 

Michael Sanchez väidab New York Posti teatel, et lekitas asitõendeid salasuhtest, kuna soovis oma õde kaitsta. Kuid National Enquireri valduses olevad Bezose peeniseselfid pole Michaeli kinnitusel tema hangitud.

New York Posti andmeil pole selge, kas Amazoni boss ja Lauren Sanchez enam koos on. Lehe allika väitel pole salapaar kohtunud sestsaadik, kui nende suhe jaanuaris avalikuks sai. Paljuski olevat otsus seotud kummagi lastega, kel polnud abieluvälisest suhtest aimu ning kes peavad nüüd avalikkuse huvi ja paparatsosid taluma.