Sam SmithFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. märts 2019, 16:15

Sam Smith: „Ma pole ei mees ega naine“ (2)

Briti laulja Sam Smith tundis enda sõnul tohutut kergendust, kui ta mõistis, et ei pea end identifitseerima ei mehe ega naisena. „Mu keha ja vaim on alati natuke sõjajalal olnud,“ nentis Smith näitlejanna Jameela Jamilile antud intervjuus.
 
 
 
View this post on Instagram

Tonight Mathew, I am gonna be... @gloriaestefan

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Sam pole teinud saladust oma võitlusest liigkilodega ja oma välimuse pärast põdemisest. Tuntuks saades oli ta üsna pontsakas, karm dieet aga on rasva minema peletanud. Jamili intervjuus pihtis laulja esmakordselt, et 12aastaselt oli talle tehtud rasvaimu. Liigne östrogeen oli pontsakal poisil rinnad vohama pannud ning teda narriti koolis.

 
 
 
View this post on Instagram

Well fed and ready for the new year

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Smithi sõnul ongi temas palju naist. „Ma tõesti mõtlen vahel nagu naine. Olen endalt mõnikord küsinud: „Kas ma tahan sugu vahetada?“ Mõtlen seda mõnikord nüüdki,“ vahendab BBC News.

 
 
 
View this post on Instagram

‘‘Tis the season 🎄 🔫

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Smith tundis kergendust, kui sai teada inimestest, kes ei määratle end kummagi soo esindajana. „Ma pole ei mees ega naine, ma hõljun kuskil nende kahe vahepeal,“ seletas ta. Naiselikud jooned endas olid Samile varem meelehärmi põhjustanud, kuid nüüd on ta nendega leppinud. „Olen ehk lihtsalt mina ise, mitte mees ega naine.“

Ka endine lapstäht Miley Cyrus on end sooneutraalseks nimetanud.