Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 24. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sa ei pruugi seltskonnas olemist väga nautida. Kui kellegagi rääkima satud, tahad käsitleda keerukaid, müstilisi, isegi ohtlikke teemasid. Aeg võib päevavalgele tuua saladusi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Suhtlus sõpradega kujuneb isegi ootamatult aktiivseks. Koos tegutsemine, eriti aga ideede vahetamine loob lennuka ja optimistliku meeleolu, tekib tõeline sünergia.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kordaläinud nädalavahetuse tagab ärkamine kallima kaisus. Hommikused kahekesi veedetavad tunnid tõotavad tulla nauditavad.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Ideaalne puhkepäev, mille võiksid veeta kodus koos armsate inimestega, tehes üheskoos midagi põnevat. Uute toiduretseptide proovimine oleks üks võimalus

Lõvi

23. juuli – 22. august

Üsna raske on end raamidesse suruda, kiretult ja süsteemselt mõelda. Kui sul aga on võimalik tegevusele loominguliselt läheneda, õnnestub see lihtsalt ja loomulikult.

Neitsi

23. august – 22. september

Kallima lähedus on hästi tähtis. Sul on saladusi, mida tahaksid temaga jagada. Samas oled valmis kuulama tema jutte minevikust, mõistma tema tundeid.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Konkreetset lähenemist vajavate või rutiinsete ülesannete täitmine läheb üle kivide ja kändude. Luba endale meeldivat lõõgastust, leia aega harrastustega tegelemise nautimiseks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sa lihtsalt pead rääkima sellest, mida oled kandnud sügaval hinges ja südamepõhjas. Kui saad emotsioonid sõnadesse panna ja enda seest välja lasta, hakkab palju-palju kergem.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võid tunda igatsust lähedase inimese järele, kes viibib kaugel. Ära niisama nukrutse, võta temaga kindlasti ühendust – küll näed, teated sinult rõõmustavad teda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Inimestega suheldes tuleb eeskätt olla hea kuulaja. Mõni probleem võib esmapilgul keerukas tunduda, ent pärast selgub, et inimesel on lihtsalt vaja end tühjaks rääkida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võid juba hommikutundidel meeldiva üllatuse osaliseks saada. Miks mitte ka ise kedagi üllatada? Veeda päev koos kõige kallimate inimestega, nautige üksteise seltskonda!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võid olla härdameelne ja elada pigem sissepoole. Sinu tunded on sügavad, tahaksid neid ehk kellegagi jagada, ent samas ei napib selleks usaldust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel eluaastal saad võimalusi oma häid külgi näidata, tunnustust ja edutamist teenida. Sa ei ole üksi – usaldusväärsed inimesed on lähedal. Hoia neid, pane rõhku läbisaamisele. Koos saate üle ka suurematest raskustest. Armuelus saadab sind õnn, võid leida kaaslase, kes jääb kauaks su kõrvale.