Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 23. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

See on aeg, mil armsamaga tõsisetel teemadel rääkida. Kõneaineks võivad olla valusad läbielamised minevikust või kummalised, müstilised kogemused.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päev võib kuidagi olla seotud esivanemate pärandiga. Võid kokku puutuda materiaalsete teemadega või külastada ammust kodukohta. Või siis on teemaks vaimne pärand.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kui tahad oma kallimat paremini tundma õppida, veeda tänane päev temaga kahekesi. Ärgita teda rääkima sügavamatel, hingelistel teemadel, mis sind huvitavad.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Arvatavasti ei taha sa teisi oma praegustesse mõttekäikudesse pühendada. Ehk haud kavalat salaplaani, mis rahalisele edule kaasa aitab. Suhted kisuvad õhtupoole pingeliseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sulle pakub rõõmu teistele toeks olemine. Mida emotsionaalselt välja annad, saad topelt tagasi. Keerukam on aga rahaasjadega. Ehk küsitakse sult laenuks suuremat summat.

Neitsi

23. august – 22. september

Ehkki on laupäev, liiguvad mõtted tõenäoliselt töiseid radu. Tekkida võib suurepäraseid ideid, mida saad realiseerida karjääri arendamisel või sissetuleku suurendamisel.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Seiklemist soosivate mõjudega puhkepäev kogub tuurid üles juba hommikutundidel. Ehk ärkad vara seetõttu, et on kavas seltskonnaga kuhugi välja sõita, uusi radu avastama.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Päev, mis sobib hästi aktiivseks puhkuseks, uute paikaded avastamiseks. Võiksid ette võtta väljasõidu või matka koos rõõmsameelsete kaaslastega.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kallid kodused võivad sind täna üksjagu üllatada. Selgub, et isegi neid inimesi, kellega igapäevaselt ninapidi koos oled, ei tunne sa läbi ja lõhki.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Mõttevahetus kallimaga kujuneb elavaks ja fantaasiaküllaseks. Tasub oma unistusi jagada, sest neist nii mõnegi elluviimisel saate teineteisele abiks olla.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tänased kohtumised ja jutuajamised loovad võimalusi tulevikuks. Küllap tahab keegi väga palju kuulda sellest, mis erialal sa tegutsed ning millised on su plaanid.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tunned rõõmu pingutamisest kellegi teise heaolu nimel. Tunned end terve ja tugevana, aga see ei tähenda, et tohiksid üle pingutada. Kevadel tuleb külmetumine kergemini, kui sa arvad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel aastaringil ei saa sa elu võtta pinnapealselt, tuleb süveneda, mõista varjatud tagamaid. Sul tuleb õppida mineviku mõjudega ümber käima. Kui mattud nende alla, ei lase need sul elada tänases päevas. Püüa kogemuses head näha, õpi sellest. Sel juhul aitab minevikus läbi elatu sul tulevikku üles ehitada.