Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 22. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Hea aeg tähtsate asjade arutamiseks mõttekaaslastega. Kui kuulud mingisse organisatsiooni, saate seal koos kaaslastega olulise tulevikuvisiooni paika panna.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul on hea nina info leidmisel – suure hulga mõttetu teabe hulgast leiad vajaliku ja tähendusliku. Õhtul võib Kuu ja Marsi kvadraat peresuhteid pingestada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suudad teistele sõnadega mõju avaldada. Oled täna suurepärane võrgutaja. Sa tead, kuidas vastassoo esindajatega rääkida nii, et jätta endast põnev, salapärane mulje.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tänased seisud soosivad eelkõige vaimse töö tegemist. Oled väga süvenemisvõimeline, oskad luua huvitavaid seoseid. Hea aeg uurimustööks. Õhtul kisub meeleolu ärevaks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tänane õhtu ei sobi sõpradega lõbutsemiseks. Välja võivad lüüa eriarvamused, kipute välja ütlema asju, mis kellelegi haiget teevad.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui eile sinu elus midagi huvitavat juhtus, oled endiselt selle mõju all. Saad mõelda rahulikult, seedida toimunut. Anna pisut aega, ära uusi samme ette võta.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Üksjagu annavad tänagi tunda pinged suhetes. Ent mida tund edasi, seda rahulikumaks muutub olukord. Uute ettevõtmiste alustamiseks on päev sobimatu, vii lõpule pooleliolev.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Saad aja maha võtta, et kodus rahulikult pisitoimetusi teha. Päev sobib rahulikus tempos kulgemiseks, kodu koristamiseks ja selleks, et viia lõpule poolikud asjatoimetused.

Ambur

22. november – 21. detsember

Väsimus on igati loomulik tunne pärast pikka töönädalat. Oled ju küll tubli olnud, nüüd saad rahulikumalt võtta, on õige aeg endale ka pisut laisklemist lubada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Uusi ideid sulle vaevalt et täna pähe tulvab, ent küllap on sel nädalal mõndagi juhtunud. Nüüd siis ongi aega, et toimunut meenutada ning selle põhjusi analüüsida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Eriti hea on olemine, kui saad olla kallima kaisus ja hommikul pikalt voodis vedeleda. Lastega võta käsile asjad, mis argipäevarutus on selgeks rääkimata jäänud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Aeg sobib päris hästi selleks, et teistele oma teadmisi jagada. Ka sinul on hea tunda, et oled kellestki targem ja kogenum, et sind kuulatakse huviga.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Kanna hoolt selle eest, et pooleli olevad tööd saaks lõpule viidud. Kui pead vanade asjade pärast muretsema, ei ole sa vaba. Alles siis, kui minevikuga rahu sõlmitud, saad pilgu tulevikku suunata. Väärtusta inimesi, kes on sinu ümber. Õpi neid tundma, sest on vaja aru saada, kes on su tõelised sõbrad. Väldi valede inimeste usaldamist.